ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καραπαπάς: "Η Κοκκινιά ξέρει καλά για το βίο και την πολιτεία όσων μεγάλωσαν εκεί"

SUPERLEAGUE / ÄÓ ÊÁÉ ÐÅÉÈÁÑ×ÉÊÇ ÅÐÉÔÑÏÐÇ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
Καραπαπάς EUROKINISSI SPORTS

Την επίσημη θέση της ΑΕΚ για την καταγγελία του Ολυμπιακού δεν άφησε ασχολίαστη ο διευθυντής επικοινωνίας της πειραϊκής ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, που τοποθετήθηκε μέσω facebook.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ πήρε θέση στην καταγγελία που έκανε ο Ολυμπιακός, κάνοντας λόγο για "ρουφιάνους" και "Μπατράνηδες", με την απάντηση των "ερυθρολεύκων" να έρχεται άμεσα με την τοποθέτηση του διευθυντή επικοινωνίας της πειραϊκής ΠΑΕ μέσω facebook.

"Δε θα απαντήσουμε στις γελοιότητες της ΑΕΚ. Αν θέλουν να βλέπουν χαφιέδες ας κοιταχτούν στον καθρέφτη όσοι έτρεχαν να κάνουν παράσταση στα δικαστήρια κατά του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και όσοι έβαζαν κάποιους γραφικούς να μηνύουν τον Περέιρα και τον Κασάμι!

Όσο για την αναφορά τους στον Μπατράνη, ένα διαβόητο χαφιέ της Κοκκινιάς, κι αυτό θα το ξέρουν καλύτερα στην ΑΕΚ, μπορεί να ήταν και φίλος τους ο συγκεκριμένος. Και η Κοκκινιά ξέρει καλά και την ιστορία για το «μπλόκο» αλλά και σε αυτή τη γειτονιά... Γι αυτό μην ανοίγεστε...", ήταν το σχόλιο του Κώστα Καραπαπά.

Λίγα λεπτά αργότερα ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός επανήλθε με νέο σχόλιο, σχετικά με τις αναφορές της ΑΕΚ περί UEFA:

"Όσο για τις αναφορές της ΑΕΚ περί UEFA και συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καλό θα είναι να μην ανοίξετε ούτε αυτή την κουβέντα. Ούτε για το πως αποκτήσατε το δικαίωμα συμμετοχής σε αυτές, ούτε για χρωστούμενα σε παίκτες ανά τον κόσμο...".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ