Καραπαπάς: "Η COSCO δεν έχει δώσει ούτε δέκα ευρώ για ένα εισιτήριο"

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός διέψευσε ότι έχει γίνει έστω και η παραμικρή συζήτηση με τον κινεζικό κολοσσό για να πάρει ποσοστό από τις μετοχές της πειραϊκής ΠΑΕ.

Τις τελευταίες ώρες έχουν κυκλοφορήσει διάφορα σενάρια σε ιστοσελίδες και Μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με την "πρόθεση" της COSCO να μπει στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, αγοράζοντας ακόμα και το... 40% του πλειοψηφικού πακέτου.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς έσπευσε να διαψεύσει ότι υπάρχει θέμα COSCO. Ιδού τι έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK:

"Επειδή κάποια πράγματα είναι σοβαρά για να τα αφήνουμε να κυκλοφορούν ως "ράδιο αρβύλα" και επειδή τα περίφημα group οπαδών είναι πολλές φορές απλά η κάλυψη των βαλτών για να δημιουγήσουν προβλήματα στην οικογένεια μας θέλω να πω ΕΠΙΣΗΜΑ δυο πράγματα για όσα γράφονται στα social media και σε γκρουπ ανωνύμων που ήδη τα ψάχνουμε και θα τα βρούμε (όπως το Φούλ Κόκκινος / Full Red - Official στο οποίο αναφέρομαι) περί ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και COSCO.

Για να τελειώνουμε τα παραμύθια πριν γίνουν δράκοι:

1) ούτε υπήρχαν ούτε υπάρχουν συζητήσεις με την COSCO σε κανένα επίπεδο, σχετικά με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

2) Οι συγκεκριμένοι κύριοι αν και εγκατεστημένοι εδώ και πολύ καιρό στον Πειραιά ΜΑΣ, δεν έχουν δώσει ούτε δέκα ευρώ για να αγοράσουν ένα εισιτήριο.

3) Οι συγκεκριμένοι κύριοι δεν έχουν πάρει σε θέση εργασίας ούτε έναν οπαδό μας και έχουμε χιλιάδες άνεργα άξια παιδιά στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

Καταλαβαίνω ότι κάποιος μπορεί να είναι πολύ βλάκας για να αναπαράγει αυτά τα ψεύδη που κατασκευάζουν οι εχθροί του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, απο σήμερα θα καταλάβουν και αυτοί ότι δεν είναι αόρατοι επειδή γράφουν ανώνυμα ή σε ένα group στο facebook".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Το Honor 8X είναι το smartphone που θα τιμήσει τα λεφτά του

Βρήκαμε το καινούριο μας κινητό σε ένα βασιλικό κάστρο της Πράγας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24