ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καραπαπάς για Βαλβέρδε και νέο προπονητή!

Καραπαπάς για Βαλβέρδε και νέο προπονητή!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μέσω instagram ο Κώστας Καραπαπάς υποδέχθηκε διθυραμβικά την πρόσληψη του Ερνέστο Βαλβέρδε στην Μπαρτσελόνα και προανήγγειλε εξελίξεις στο θέμα προπονητή για τον Ολυμπιακό.

Δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός της πρόσληψης του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο της Μπαρτσελόνα ο Κώστας Καραπαπάς και υποδέχθηκε με διθυράμβους την συγκεκριμένη εξέλιξη, για έναν άνθρωπο που πρόσφερε πολλά στον Ολυμπιακό και ακόμη χαίρει εκτίμησης στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.

"Ανέβηκε στην κορυφή του ποδοσφαιρικού Ολύμπου! Άξιος! Και πάντα ένας απο εμάς! ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ...", έγραψε στο ποστάρισμα του ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός και συμπλήρωσε σε σχόλιο του, αναφερόμενος στο θέμα προπονητή για τον Ολυμπιακό:

"Και επειδή είναι δύσκολη μέρα και θέλω να προλάβω τους γκρινιάρηδες, είμαστε σε τελική ευθεία... Λίγο ακόμα υπομονή. Αφιερώστε εδώ (αν θέλετε) δυο λόγια για τον Ερνέστο".

Καραπαπάς για Βαλβέρδε και νέο προπονητή!

Οι Πειραιώτες βρίσκονται ακόμη σε αναζήτηση προπονητή, τη στιγμή που σε κάτι περισσότερο από δύο εβδομάδες είναι προγραμματισμένο το πρώτο ραντεβού στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη ενόψει της νέας σεζόν. Η αργοπορία έχει θορυβήσει τους φίλους του Ολυμπιακού, ωστόσο σύμφωνα με την τοποθέτηση του Κώστα Καραπαπά το ζήτημα αναμένεται να τελειώσει σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Επίσημο: Νέος τεχνικός της Μπαρτσελόνα ο Βαλβέρδε
Δωρεά του Βαγγέλη Μαρινάκη στο ΑΧΕΠΑ
Η ατάκα του προέδρου του ΑΠΟΕΛ για Ολυμπιακό και Σωτηρίου
O Λουτσέσκου, ο Λεμονής, ο Χάσι και ο άγνωστος "Χ" (αν υπάρχει) για Ολυμπιακό
Έντονη φημολογία για Γκαβράνοβιτς και Ολυμπιακό!
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ