ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καραπαπάς: "Για όσα είπε ο Βιγιαφάνιες, θα γίνει δικογραφία;"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ - ΟΣΦΠ / ΚΑΡΑΠΑΠΑΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ - ΟΣΦΠ / ΚΑΡΑΠΑΠΑΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Καραπαπάς σχολίασε τα δημοσιεύματα αναφορικά με τις δικογραφίες για τα επεισόδια στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ και την συνέντευξη του Λούκας Βιγιαφάνιες στο Sport24.gr.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, με ποστάρισμά του στο Facebook, σχολίασε τα δημοσιεύματα για τις δικογραφίες αναφορικά με τα όσα έγιναν μετά τη λήξη του αγώνα ανάμεσα στην ομάδα του Πειραιά και την ΑΕΚ, αλλά και την συνέντευξη του Λούκας Βιγιαφάνιες στο Sport24.gr, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε πως "ο ημιτελικός με τον ΠΑΟΚ ήταν κανονισμένος από τους διαιτητές".

Συγκεκριμένα έγραψε:

"Τρείς δικογραφίες «καίνε» τον Ολυμπιακό γράφουν τα σκουλήκια. Τις «δικογραφίες» άλλωστε τις παίζουν στα δάχτυλα. Και βάζουν ως δικογραφίες που «καίνε» τον Ολυμπιακό, ένα αντικείμενο που έπεσε στο πούλμαν της ΑΕΚ στο Μετροπόλιταν (μάλλον θεωρούν ότι επειδή συνεργαζόμαστε με το Μετροπόλιταν πρέπει να τιμωρηθούμε) και επεισόδια στο δρόμο έξω απο το γήπεδο, ούτε καν κοντά σε αυτό... Για ότι έγινε, θα τιμωρηθούμε όσο προβλέπεται και όχι όσο θέλουν και φαντάζονται κάποιοι. (Αν έχει μείνει κάτι σε αυτή τη χώρα)...

ΥΓ.: ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΒΙΓΙΑΦΑΝΙΕΣ (ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟ ΒΟΘΡΟ ΣΑΣ) ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ;".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ