ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καραπαπάς: "Για να πάρουμε σφύριγμα πρέπει να ματώσει παίκτης μας"

SUPERLEAGUE / ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ:  KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Καραπαπάς σε τοποθέτηση του μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στους Ζωσιμάδες, εξέφρασε τα παράπονα των ερυθρολεύκων για την διαιτησία αλλά και τον αγωνιστικό χώρο στο στάδιο των Ιωαννίνων.

Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από την έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα, επικρατώντας με σκορ 2-1 των γηπεδούχων για την 17η αγωνιστική της Super League. Μετά το τέλος του αγώνα ο Κώστας Καραπαπάς μιλώντας στην κάμερα της NOVA, εξέφρασε τα παράπονα των ερυθρολεύκων για την διαιτησία αλλά και τον αγωνιστικό χώρο στο στάδιο των Ιωαννίνων. Αναλυτικά η τοποθέτηση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Το σχόλιο που έχω να κάνω είναι το εξής... Είμαστε χαρούμενοι για μια πολύ δύσκολη νίκη σε έναν αγωνιστικό χώρο απαράδεκτο. Δεν θα έπρεπε κανονικά να γίνονται παιχνίδια. Για ακόμη μια φορά γίναμε μάρτυρες της εποχής της εξυγίανσης.

Ξέρω ότι δεν πρέπει να κάνουμε κριτική στη διαιτησία, ή τουλάχιστον δεν θέλουν να κάνουμε κριτική στη διαιτησία. Αλλά δυστυχώς η κατάσταση συνεχίζεται. Βλέπετε ότι υπάρχουν άλλοι κανόνες για τον Ολυμπιακό, άλλοι για τους άλλους.

Καλό είναι, όπως γίνεται κριτική στους ποδοσφαιριστές, στους παράγοντες, σε όλους, να γίνεται και κριτική στους διαιτητές. Εμείς είμαστε αυτοί άλλωστε, που για να πάρουμε οποιοδήποτε σφύριγμα πρέπει να ματώσει ο ποδοσφαιριστής μας. Είδατε κι εσείς σήμερα, τόσες φάσεις…

Να είναι όλοι σίγουροι, ότι εμείς κάθε Κυριακή θα συνεχίσουμε να δίνουμε μάχες, κόντρα σε όλους και σε όλα, να παλεύουμε και να κάνουμε τον κόσμο μας υπερήφανο, γιατί ο κόσμος μας είναι υπερήφανος για αυτήν την ομάδα".

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός: Ο Λάζαρος σκόραρε ύστερα από έναν γύρο
ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός: Τρίτο αυτογκόλ του Βούκοβιτς τη φετινή σεζόν!
Και στο βάθος... Ολυμπιακός για Κάιπερς
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ