ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καραπαπάς: "Ευχαριστώ τον ηγέτη Βαγγέλη Μαρινάκη για την εμπιστοσύνη"

EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÍÔÏÕÍÔÅËÁÍÆ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÍÔÏÕÍÔÅËÁÍÆ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

O απερχόμενος διευθυντής επικοινωνίας και νέος γ' αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την εμπιστοσύνη που του έδειξε κι ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Νίκο Γαβαλά.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης (20/6) ότι ο Κώστας Καραπαπάς αναλαμβάνει καθήκοντα Γ' αντιπροέδρου και επιχειρησιακού διευθυντή.

Λίγο αργότερα οι ερυθρόλευκοι έκαναν γνωστό ότι τον διαδέχεται στη διεύθυνση επικοινωνίας ο δημοσιογράφος, Νίκος Γαβαλάς. Με ανάρτησή του στους προσωπικούς λογαριασμούς που διατηρεί στα social media o Κώστας Καραπαπάς ευχήθηκε καλή επιτυχία στο διάδοχό του κι ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την εμπιστοσύνη που του έδειξε και την τιμή που του έκανε με την ανάθεση των νέων καθηκόντων.

ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΠΑΠΑ:

"Σας ευχαριστώ όλους για τα αμέτρητα μηνύματα αγάπης και τις ευχές και συγγνώμη που δεν απαντώ προσωπικά αλλά είναι χιλιάδες. Ευχαριστώ τον ηγέτη του Συλλόγου Βαγγέλη Μαρινάκη, για την εμπιστοσύνη και ξέρω ότι όπως και εγώ θα σταθείτε όλοι δίπλα του με τις ασπίδες ψηλά!

Είναι τεράστια η τιμή να υπηρετήσω τον Σύλλογο από τη θέση του Αντιπροέδρου. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ξέρω, είναι δύσκολο να το καταλάβουν οι άλλοι, είναι μια οικογένεια.

Και η μεγαλύτερή μου χαρά είναι να είμαστε αγαπημένοι και δυνατοί. Έτσι, είμαστε και ΑΝΙΚΗΤΟΙ.

Ξέρετε ότι θα συνεχίσω να δίνω το 110% της δυναμής μου για την ιερή Ερυθρόλευκη και ριγωτή. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία (αν και είμαι σίγουρος πως θα την έχει, στο Νίκο Γαβαλά, που συνεχίζει την ιστορική πορεία του μέγιστου Νικήτα που είχα τη χαρά να με τιμά επίσης με τη φιλία του!

Ευχαριστώ απο καρδιάς και τους «απέναντι». Η κακία τους είναι για μένα παράσημο. Κι εδώ θα είμαστε για να συνεχίσουν να καλοπερνούν...

ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, στον προπονητή και στους παίκτες μας. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ...

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΖΗΤΩ Η ΘΥΡΑ 7".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ