ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καραπαπάς: "Δεν θα ανεχτούμε το παραμικρό"

Καραπαπάς: "Δεν θα ανεχτούμε το παραμικρό"
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός θα πάει στη Λεωφόρο να παίξει ποδόσφαιρο και δεν θα ανεχτεί το παραμικρό στην αποστολή της ομάδας σύμφωνα με τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστα Καραπαπά.

Το παραμικρό δεν θα ανεχτεί στην αποστολή της ομάδας στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τον Κώστα Καραπαπά.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ τόνισε παράλληλα πως " πρέπει κάποιοι να αποφασίσουν εάν θα έχουν τον ρόλο του σοβαρού παράγοντα ή αυτών του ηθικού αυτουργού".

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Καραπαπάς:

" Εμείς θα πάμε στη Λεωφόρο για να παίξουμε ποδόσφαιρο. Ξέρετε όλοι πως στο συγκεκριμένο γήπεδο γίνονται περίεργα περιστατικά τον τελευταίο καιρό, όπως ο εμπρησμός του VAN της NOVA και καταγγελίες των φιλοξενούμενων ομάδων, για την κατάσταση που επικρατεί στα αποδυτήρια, αλλά και για τους ανθρώπους που σουλατσάρουν αυτοί.

Από την πλευρά μας θέλουμε και ελπίζουμε, η φιλοξενία να είναι αυτή που πρέπει, διαφορετικά εμείς δεν θα ανεχτούμε το παραμικρό και για ότι συμβεί θα υπάρχει ηθικός αυτουργός. Στο συμβάν το εμπρησμού του VAN της NOVA, το συνδρομητικό κανάλι είχε δείξει ως ηθικό αυτουργό τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Το κανάλι του οποίου συνεχίζει να συκοφαντεί και να προσβάλει ανθρώπους. Τις προάλλες υπήρξε ξυλοδαρμός ανθρώπου της ΕΠΟ και είμαστε σίγουροι πως σύντομα θα μάθουμε ποιοι ευθύνονται για αυτό το περιστατικό.

Επαναλαμβάνω εμείς πάμε στη Λεωφόρο για να παίξουμε ποδόσφαιρο και να κερδίσουμε και δεν θα ανεχτούμε να συμβεί το παραμικρό στην αποστολή της ομάδας μας. Πρέπει κάποιοι να αποφασίσουν εάν θα έχουν τον ρόλο του σοβαρού παράγοντα ή αυτών του ηθικού αυτουργού".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ