Καραπαπάς: "Αυτό το σκουλήκι ξαναέβρισε χυδαία τον κόσμο του Ολυμπιακού"

Καραπαπάς: "Αυτό το σκουλήκι ξαναέβρισε χυδαία τον κόσμο του Ολυμπιακού"

Μέσω facebook ο Κώστας Καραπαπάς επιτέθηκε στον Κώστα Ζουράρι, που επέλεξε για μια ακόμη φορά να αναφερθεί με ιδιαίτερα προκλητικό τρόπο στον Ολυμπιακό και τον κόσμο του.

Προ μηνών ο Κώστας Ζουράρις επέλεξε να χρησιμοποιήσει ένα αισχρό σύνθημα των οπαδών του ΠΑΟΚ για τον Ολυμπιακό και τον Πειραιά μιλώντας στον Metropolis 95,5. Το είχε πράξει και σε τηλεοπτική του εμφάνιση τον Απρίλιο του 2017.

Σε δηλώσεις του στον ίδιο σταθμό το Σάββατο (13/1) ο Υφυπουργός Παιδείας (!) θέλησε πάλι να αναφερθεί με ιδιαίτερα προκλητικό τρόπο στον Ολυμπιακό και τον κόσμο του, ενώ από την κατάπτυστη συμπεριφορά του δεν ξέφυγε ούτε ο Άρης.

"Στο κατώτερο τμήμα του στεατοπυγικού μου υποσυστήματος και ειδικώς με μια τάση προς το εμπρόσθιο τμήμα του κάθισαν 10.000 γαύροι... Ποιος τον γ... τον Άρη, παιδί μου;", είπε όλο καμάρι ο Υφυπουργός Παιδείας της χώρας και η απάντηση ήρθε μέσω μιας τοποθέτησης του Κώστα Καραπαπά στο facebook:

"Οι άνθρωποι δεν κάνουν πίσω. Δεν θα κάνουμε και εμείς. Αυτό το σκουλήκι ξαναέβρισε χυδαία τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ δημόσια και φυσικά θα παραμείνει Υφυπουργός Παιδείας (για να συνεχίζει να μας βρίζει)...", έγραψε ο διευθυντής επικοινωνίας της πειραϊκής ΠΑΕ, που εδώ και μήνες βρίσκεται σε ανοιχτή σύγκρουση με την κυβέρνηση.

Ακούστε το 28:26 το επίμαχο σημείο.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

8 ακραίες θεραπείες για τη φαλάκρα

Δεν μπορείς να φανταστείς τι κάνουν μερικοί άνθρωποι για να μη χάσουν τα μαλλιά τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24