ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καραπαπάς: "Εμείς είμαστε το θύμα"

Καραπαπάς: "Εμείς είμαστε το θύμα"
Καραπαπάς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κωνσταντίνος Καραπαπάς μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 για όσα συνέβησαν στην συνέντευξη Τύπου στην Τούμπα και το πολεμικό, όπως το χαρακτήρισε, κλίμα στα αποδυτήρια.

Τη δική του τοποθέτηση για τις τελευταίες εξελίξεις και τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα πριν κατά τη διάρκεια και μετά τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό έκανε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κωνσταντίνος Καραπαπάς στον Sport24 Radio 103.3 και την εκπομπή Sport 24 Magazino με τους Παντελή Βλαχόπουλο και Αντρέα Παλομπαρίνι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Ο λόγος που συμμετέχω στην εκπομπή σας είναι επειδή δέχτηκα μια ευγενική πρόσκληση για το ζήτημα που έχει προκύψει. Το μόνο που έχω να σας πω για το σοβαρό κομμάτι της υπόθεσης ποδόσφαιρο είναι πως Ολυμπιακός τοποθετείται πάντα με νηφαλιότητα κι επισήμως.

Ούτε με πολύωρες συζητήσεις, ούτε με ακροβασίες λεκτικές και με απειλές κούφιες, θα φύγουμε, θα κάτσουμε, θα κάνουμε το ένα και το άλλο. Εμείς μιλάμε πολύ σοβαρά για το ποδόσφαιρο γιατί στο τέλος της ημέρας είμαστε και αυτοί που θα χάσουμε τα περισσότερα.

Στο τέλος μετά τα χθεσινά φαίνεται ότι θα τιμωρηθούμε απ” ότι φαίνεται. Θα υπάρξει επίσημη τοποθέτηση, εγώ ήθελα να σας ευχαριστήσω, υπήρξε και μία τοποθέτηση του κυρίου Βρέντζου σχετικά με τα χθεσινά στο Sport24.gr. Νομίζω τα είπε όλα ο Διευθύνοντας Σύμβουλος της ΠΑΕ .

Θέλω να πω κάτι, σχετικά με όσα άκουσα να λέει στην εκπομπή σας ο κ. Κυριάκος από τον ΠΑΟΚ για τη συνέντευξη Τύπου. Μετά από ένα τέτοιο γεγονός και μετά από την ατμόσφαιρα που ζήσαμε στην Τούμπα, εμείς είχαμε μια πόρτα έξω από τ” αποδυτήρια εκεί που γίνεται το αντιντόπινγκ κοντρόλ κι εκεί ήταν κρατητήριο.

Είχε καμιά 40αριά από τα 14χρονα παιδιά που σας είπε ο κύριος Κυριάκος μέσα εκεί. Μετά από τέτοια ατμόσφαιρα γιατί εμείς κινδυνεύσαμε μέσα εκεί, πήγαμε στη συνέντευξη Τύπου με τον κύριο Σίλβα. Παρότι πέφτουν δακρυγόνα και μέσα από μια εμπόλεμη ζώνη πάμε στην αίθουσα Τύπου, όπου κάθεται ο κύριος Σίλβα για να κάνει δηλώσεις για το ποδόσφαιρο. Η ατμόσφαιρα που αντιμετωπίσαμε ήταν ατμόσφαιρα εξέδρας.

Δεν υπήρχε κανένας να συντονίσει και ακουγόντουσαν εκφράσεις όπως “άντε ρε ξεφτίλα”, “εδώ είναι Τούμπα” κλπ. Όταν έχουν συμβεί όλα αυτά, είναι και λίγο εξωφρενικό να συζητάμε για επιμέρους πραγματάκια. Το μεγάλο θέμα είναι το ποδόσφαιρο και αυτή την στιγμή, διακόπτεται το Κύπελλο και την πληρώνουν οι οποίες είναι τα θύματα. Εμείς είμαστε θύμα και την πληρώνουμε γιατί δεν έχουμε τη δυνατότητα να παίξουμε στον τελικό».

Για το επόμενο ταξίδι του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη: “Ο Ολυμπιακός είναι από την φύση του μια ομάδα που στις δυσκολίες περνάει καλύτερα. Εμείς είμαστε Ολυμπιακός και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να πάμε σε μια όμορφη πόλη όπως η Θεσσαλονίκη”.

Διαβάστε ακόμα:

Σπανός: "Φτάσαμε στο σημείο μηδέν"

ΠΑΟΚ: "Να σταματήσει και το πρωτάθλημα"

Επίσημο: Ματαιώνεται το εφετινό Κύπελλο Ελλάδας

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ