ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κανένας δεν έχει την ταμπέλα "ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ" στον Ολυμπιακό

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ / ΦΙΛΙΚΟ / ΛΟΚΕΡΕΝ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ / ΦΙΛΙΚΟ / ΛΟΚΕΡΕΝ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Οι αποχωρήσεις της τρέχουσας εβδομάδας σταμάτησαν στους Μιραλάς και Μποτία. Από Δευτέρα (7/5) ξεκινάει ο... τρίτος κύκλος των παικτών, με τους οποίους ο Ολυμπιακός επιθυμεί να τερματίσει τη συνεργασία του.

Οι Μιραλάς και Μποτία έκαναν την αρχή αυτή την εβδομάδα. Ακολούθησε επίσης και ένα λιγότερο φανταχτερό όνομα, όπως ο Ίβιτσα Ίβουσιτς, ο τρίτος γκολκίπερ δηλαδή του Ολυμπιακού που ναι μεν μπορεί να ανέβει στα Γιάννενα, αλλά γνωρίζει ότι δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν.

Στο λιμάνι έχει ξεκινήσει για τα καλά η επιχείρηση «ξεκαθάρισμα»! Οι Μιραλάς και Μποτία ήταν ο δεύτερος κύκλος. Ο πρώτος αφορούσε πριν έναν μήνα τους Σεμπά και Οφόε.

Από Δευτέρα (7/5) όμως θα ακολουθήσουν κι άλλοι. Ονόματα και διευθύνσεις δεν έχουν διαρρεύσει, αλλά λίγο εώς πολύ το έχουν καταλάβει και οι ποδοσφαιριστές ποιοι είναι κοντά στην πόρτα της εξόδου.

Για παράδειγμα οι Ζιλέ, Πάρντοκαι Αντρέ Μαρτίνςείναι τρεις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που αντιλαμβάνονται και οι ίδιοι ότι δεν έχουν μέλλον στο λιμάνι.

Ο Μάρκο Μάρινκαι ο Σίλβιο Προτόβρίσκονται σε δύσκολη θέση. Το ίδιο και ο Αλεξί Ρομαό.

Εκείνο που έχει τη σημασία του όμως είναι ότι είναι η πρώτη φορά που ο Ολυμπιακός αποφάσισε να μην βάλει ταμπέλα "ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ" σε κανέναν!

Όλοι είναι προς πώληση! Όσο κι αν φαντάζει περίεργο, όσο κι αν ακούγεται παρατραβηγμένο ή υπερβολικό, οι "ερυθρόλευκοι" είναι ανοικτοί να συζητήσουν οποιαδήποτε πρόταση για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή, είτε λέγεται Τζούρτζεβιτς, είτε λέγεται Μάριν ή Φορτούνης.

Κανένας δεν μπορεί να νιώθει σίγουρος για τη θέση του στο ρόστερ της νέας περιόδου και αυτό είναι κάτι που γίνεται με τη σύμφωνη γνώμη του Πέδρο Μαρτίνς.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τέλος ο Μιραλάς από τον Ολυμπιακό
Ο χάρτης του Europa League 2018-19
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ