ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κάνει "φρούριο" το Ρέντη ο Ολυμπιακός

UEFA YOUTH LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
UEFA YOUTH LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός αποφάσισε τα τρία επόμενα ματς της Κ19 στο Ρέντη να είναι κεκλεισμένων. Όλα αυτά αποτελούν απόρροια των θλιβερών γεγονότων στο παιχνίδι με την Μπάγερν και την προσπάθεια των "ερυθρόλευκων" να θωρακίσουν τις εγκαταστάσεις.

Ο Ολυμπιακός αποφάσισε τα τρία επόμενα ματς της Κ19 να γίνουν χωρίς κόσμο, διότι το προπονητικό κέντρο του Ρέντη μετατρέπεται σε φρούριο! Συγκεκριμένα, στις εγκαταστάσεις θα τοποθετηθούν 50 με 60 κάμερες οι οποίες θα παρακολουθούν τους γύρω δρόμους και όλες τις κατευθύνσεις περιμετρικά του προπονητικού.

Παράλληλα, θ' αυξηθεί ο αριθμός των ανδρών ασφαλείας, θα μπουν νέες ηλεκτρονικές πύλες και γενικά το Ρέντη θα εκσυγχρονιστεί και δεν θα είναι εύκολα προσβάσιμο. Όλα αυτά, βέβαια, αποτελούν προσπάθεια του Ολυμπιακού να θωρακίσει τις εγκαταστάσεις.

Υπενθυμίζουμε ότι την Τρίτη (22/10) άγνωστοι εισέβαλαν στο Ρέντη, την ώρα του αγώνα Ολυμπιακός - Μπάγερν Κ19, και κρατώντας ρόπαλα τραυμάτισαν παρευρισκόμενους. Αξίζει να σημειωθεί ότι την Τετάρτη (23/10) συνελήφθη ένας 31χρονος με πολεμοφόδια στο σπίτι του και στις 24/10 ταυτοποιήθηκαν άλλοι πέντε για τα επεισόδια.

Σημειώνεται ότι τα τρία παιχνίδια που θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών είναι με ΑΕΚ, Ατρόμητο και ΠΑΟΚ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ