ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καμπιάσο: "Υποχρεωμένοι να κερδίσουμε"

Καμπιάσο: "Υποχρεωμένοι να κερδίσουμε"
Καμπιάσο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Εστέμπαν Καμπιάσο μίλησε για τον τρόπο που πρέπει να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός την Άντερλεχτ και την "δίψα" που έχει ακόμα για ποδόσφαιρο.

Το απόγευμα της Τετάρτης (24/2) τόσο ο Μάρκο Σίλβα όσο και ο Εστέμπαν Καμπιάσο μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα με την Άντερλεχτ. Από την πλευρά του ο Αργεντινός άσος στάθηκε στην κρισιμότητα του αγώνα και τη διάθεση που έχει σε όλα τα παιχνίδια.

Έχεις πολύ μεγάλη εμπειρία από ευρωπαϊκούς αγώνες. Σε τέτοιες περιπτώσεις όταν ομάδες έχουν χάσει 1-0 στο πρώτο παιχνίδι, ποιο είναι το κλειδί για να πάρει ο Ολυμπιακός την πρόκριση;

"Εχει γίνει μόνο ο μισός προκριματικός .Οποιος μετέχει σε μία τέτοια διοργάνωση πρέπει να σκέφτεται ότι αποτελείται από δύο μέρη. Το πρώτο ματς ολοκληρώθηκε. Μπορεί το αποτέλεσμα να μην ήταν θετικό, αλλά αυτό το αποτέλεσμα μας υποχρεώνει να κερδίσουμε και μετά να σκεφτούμε πόσο πρέπει να κερδίσουμε. Αν σκεφτούμε με οποιονδήποτε άλλον τρόπο, πιστεύω ότι θα σκεφτούμε λάθος".

Έχεις παίξει τόσους τελικούς σε μεγάλες διοργανώσεις και σε είδαμε να πανηγυρίζεις σαν τρελός ένα γκολ με τον Ατρόμητο. Ποιο το μυστικό που ζεις τόσο έντονα όλα τα ματς;

"Πιστεύω ότι το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να έχει ένας ποδοσφαιριστής είναι να έχει όρεξη από το πρωί όταν πάει στην προπόνηση, να ευχαριστιέται και να έχει επιθυμία γι αυτό που κάνει. Οταν ήρθα εδώ ήξερα σε ποιες διοργανώσεις παίζει ο Ολυμπιακός και είχα αποφασίσει ότι θα αφοσιωθώ σε όλες τις διοργανώσεις του Ολυμπιακού. Δεν ήρθα για να έβλεπα κάποια παιχνίδια πιο βαρετά. Αν μου συμβεί να βρίσκω μία διοργάνωση λιγότερο σημαντική, πριν φτάσω στο σημείο αυτό, θα έχω πάρει την απόφαση να φύγω. Ηρθα εδώ για να νιώθω την χαρά που παίζω και να προσφέρω στην ομάδα αυτή".

Στον πρώτο αγώνα ο Ολυμπιακός είχε τις περισσότερες τελικές και περισσότερη κατοχή της μπάλας. Αυτά τα στοιχεία σας δίνουν την πίστη να ανατρέψετε το σκορ;

"Είναι σημαντικά στοιχεία, όμως το πιο σημαντικό είναι να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα. Είναι σημαντικό να έχεις την υπεροχή, αλλά αυτά πρέπει να τα ολοκληρώνεις. Στο πρώτο ματς κάναμε καλή δουλειά, όμως περισσότερη αυτοπεποίθηση δίνει η καθημερινή δουλειά. Πιστεύουμε στις δυνατότητές μας. Είναι σημαντικό που θα μας υποστηρίξει. Πραγματικά έχει μεγάλη σημασία να περάσουμε, αλλά ποτέ δεν πρόκειται να έρθει το δεύτερο γκολ, αν δεν έρθει το πρώτο".

Διαβάστε ακόμα:

Βάντεν Στοκ: "Παιχνίδι ζωής και θανάτου με τον Ολυμπιακό"

Με Σιόβα και Ερνάνι η αποστολή

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ