ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Καμπανάκια" από Γκαρθία στους παίκτες

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / ΓΚΑΡΘΙΑ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / ΓΚΑΡΘΙΑ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γκαρθία ήταν έξαλλος με την έλλειψη διάθεσης ορισμένων παικτών του στα τελευταία ματς και για αυτό το λόγο έσπευσε να τους χτυπήσει "καμπανάκια".

Ο Γκαρθία όλα όσα είπε στην κάμερα της Nova, τα είπε και στους ποδοσφαιριστές του. Η κεντρική ιδέα των όσων τόνισε ήταν σε ελεύθερη μετάφραση ότι όσοι δεν θέλουν να παίζουν στον Ολυμπιακό, ας του το πουν για να λάβει τα μέτρα του και να δώσει ευκαιρίες σε παιδιά που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής.

Ο Ισπανός τεχνικός ήταν έξαλλος με την έλλειψη διάθεσης ορισμένων παικτών του στα τελευταία ματς και για αυτό το λόγο το πρώτο πράγμα που έκανε από την Τετάρτη (14/2) κιόλας, ήταν να χτυπήσει “καμπανάκια” και να τους δώσει να καταλάβουν ότι όλοι είναι υπό κρίση.

Από τη μία έφερε ως παράδειγμα τους Μάρτινς και Χουτεσιώτη που κατά γενική ομολογία καταθέτουν την ψυχή τους στην προπόνηση, σε μία προσπάθειά τους να του αλλάξουν άποψη και να τους δώσει χρόνο.

Από την άλλη, είδε κάποιους ποδοσφαιριστές που είχαν στο μυαλό τους είτε στο... ρολόι, είτε στο πώς θα τσακωθούν με τον αντίπαλό τους.

Ο Γκαρθία με λίγα λόγια έσπευσε να τους ταρακουνήσει. Το θέμα όμως είναι ότι δεν ήταν και η πρώτη φορά τη φετινή σεζόν που ένας προπονητής τα “έχωσε” στους παίκτες. Παρόλα αυτά, ορισμένοι συνέχισαν στο... ίδιο βιολί, λες και κάνουν αγγαρεία!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι στα εναπομείναντα παιχνίδια αναμένεται να δούμε νέα πρόσωπα. Ο 44χρονος τεχνικός είναι αποφασισμένος να δώσει ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές όπως ο Μάρτινς, ο Ανδρούτσος, ο Χατζισαφί, ακόμα-ακόμα και στον πιτσιρικά Βρουσάι.

Άλλωστε, όπως είπε, επιθυμεί να βάλει τις βάσεις για τη νέα σεζόν, είτε είναι ο ίδιος, είτε κάποιος άλλος στον πάγκο το ερχόμενο καλοκαίρι. Με τον ίδιο να δηλώνει δημοσίως ότι θα αισθάνεται περήφανος αν βρεθεί στην άκρη του κόκκινου πάγκου τη νέα σεζόν.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ