ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Καμία πρόταση του Ολυμπιακού για Πλασέτα"

"Καμία πρόταση του Ολυμπιακού για Πλασέτα"

Ο Πιότρ Βασνιέφσκι, πρόεδρος της Σλασκ Βρότσλαβ, μιλάει στο Sport24.gr και τονίζει πως δεν γνωρίζει τίποτα για επίσημο ή ανεπίσημο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον 22χρονο εξτρέμ Πρζέμισλαβ Πλασέτα. (VIDEO)

Εδώ και μερικές μέρες έχει μπει στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού το όνομα του 22χρονου εξτρεμ, Πρζέμισλαβ Πλασέτα, από την Πολωνία και την Σλασκ Βρότσλαβ συγκεκριμένα. Οι Πολωνοί έκαναν λόγο μέχρι και για πρόταση ενός εκατομμυρίου ευρώ από τους "ερυθρόλευκους" για την αγορά του.

Ο Πλασέτα είναι ένας αρκετά ταλαντούχος Πολωνός ποδοσφαιριστής, διεθνής με την ελπίδων της χώρας του, και είναι λογικό να παρακολουθείται από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού οι οποίοι όμως δεν έχουν προχωρήσει τόσο το θέμα.

Αυτό τονίζει με δηλώσεις στο Sport24.gr ο πρόεδρος της Σλασκ, Πιότρ Βασνιέφσκι, ο οποίος είπε: "Δεν έχω καμία ενημέρωση για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, είτε επίσημο, είτε ανεπίσημο. Διάβασα για τον Ολυμπιακό μόνο από τα media. Δεν μου έχει πει κανείς τίποτα για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού".

Και συνέχισε αναφερόμενος στον 22χρονο αριστεροπόδαρο εξτρέμ: "Είναι εξελίξιμος ποδοσφαιριστής, τον πιστεύουμε. Αν υπάρξει πρόταση για την παραχώρηση του δεν θα σταθούμε εμπόδιο στην καριέρα του".

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην τον ρωτήσουμε και για τις εξελίξεις με τον κορονοϊό στην Πολωνία με τον Βασνιέφσκι να σημειώνει πως τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται δύσκολα και στη χώρα του: "Αρχίζει να δυσκολεύει η κατάσταση. Μπορεί πριν λίγες μέρες να βρισκόμασταν σε πρώιμο στάδιο αλλά τώρα σοβαρεύει η κατάσταση. Πήρε και η δική μας κυβέρνηση δραστικά μέτρα. Έχουν κλείσει τα καφέ, τα εστιατόρια. Είναι ανοικτά τα μαγαζιά με είδη πρώτης ανάγκης. Στις εκκλησίες τώρα το Πάσχα έμπαιναν μέχρι πέντε άτομα μέσα. Είναι μια δύσκολη κατάσταση όπως για όλες τις χώρες του κόσμου".

ΣΤΙΣ 800.000 ΕΥΡΩ Η ΡΗΤΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΣΕΤΑ

Αναφορικά τώρα με τον Πλασέτα το ρεπορτάζ του Sport24.gr στην Πολωνία αναφέρει πως η ρήτρα του είναι 800.000 ευρώ κάτι που σημαίνει πως δεν υπάρχει λόγος για καμία ομάδα να δώσει 1 εκατομμύριο ευρώ. Προ ημερών τώρα η διοίκηση της ομάδας λόγω των εξελίξεων με τον κορονοϊό έκανε πρόταση στους παίκτες για μείωση των αποδοχών και έκτοτε προέκυψαν τα σενάρια περί ενδιαφέροντος αρκετών εκ των ποδοσφαιριστών της.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως ο Πλασέτα δεν είναι μια αξιόλογη περίπτωση. Φέτος ο γεννημένος στις 23/3/1998 διεθνής εξτρέμ έχει καταφέρει να ξεχωρίσει έχοντας 25 συμμετοχές, τρία γκολ και τέσσερις ασίστ.

Και όλα αυτά στην πρώτη του χρονιά με την Σλασκ καθώς αποκτήθηκε πέρσι το καλοκαίρι από την Ποντμπεσκίντζιε, ομάδα β’ κατηγορίας έναντι 150.000 χιλιάδων ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Οι 29 ομάδες που "χτυπούν" τους παίκτες του Ολυμπιακού
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ