ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καμία κουβέντα στα αποδυτήρια για το ματς

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ήταν η πρώτη φορά που ο Τάκης Λεμονής δεν ασχολήθηκε με το αγωνιστικό κομμάτι όταν μπήκε στα αποδυτήρια του Καραϊσκάκη. Κι αυτό λόγω των όσων έγιναν με τα ΜΑΤ και τους παίκτες.

Είναι από τις στιγμές που ένας προπονητής μπαίνει στα αποδυτήρια και δεν ξέρει τι να πει στους παίκτες του. Όχι επειδή τα έχει… χαμένα για την εικόνα της ομάδας του ή για οτιδήποτε άλλο αγωνιστικό.

Ο Τάκης Λεμονής αφού ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του στην κάμερα του "CosmoteTV" κατευθύνθηκε προς τα αποδυτήρια και είδε να επικρατεί μία κατάσταση απόλυτου χάους. Είδε τους ποδοσφαιριστές του να δέχονται χτυπήματα από τα ΜΑΤ και κυριολεκτικά έχασε τη λαλιά του.

Αφού τελείωσαν τα επεισόδια, το πρώτο πράγμα που έκανε μπαίνοντας στα αποδυτήρια της ομάδας, ήταν να ρωτήσει για την υγεία των παικτών. Ο Καπίνο μετρούσε τις μελανιές του.

Το ίδιο και οι Ρέτσος, Νικολάου, Ανδρούτσος που βρέθηκαν στο… αλαλούμ. Λίγο πιο πέρα ο φροντιστής Δημήτρης Καραπιπέρης είχε αίματα στο κεφάλι του και έτρεχαν πανικόβλητοι οι γιατροί.

Πώς να μιλήσει μετά ο Λεμονής στους παίκτες του για το ματς και για τη ρεβάνς στο ΟΑΚΑ; Ναι μεν ακούστηκαν κάποιες ατάκες από τους ποδοσφαιριστές ότι "μπορούμε να περάσουμε, έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν", αλλά η αλήθεια είναι ότι αμέσως μετά το παιχνίδι, επειδή επικρατούσε όλο αυτό το χάος με τα ΜΑΤ, το μυαλό είχε ξεφύγει από το αγωνιστικό κομμάτι…

Ουσιαστικά δεν έγινε η παραμικρή κουβέντα για το παιχνίδι από τα μέλη του τεχνικού επιτελείου…

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ