ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καμαρά: "Να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας"

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαντί Καμαρά εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου ενόψει Γουλβς και τόνισε πως μεγαλύτερη σημασία έχει πως θα παρουσιαστούν οι ερυθρόλευκοι κόντρα στους Άγγλους. (VIDEOS)

Ο Μαντί Καμαρά ήταν ο παίκτης του Ολυμπιακού που βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (12/3, 22:00 Cosmote TV) Γουλβς εκπροσωπώντας τους ποδοσφαιριστές των "ερυθρόλευκων".

Ο διεθνής μέσος σημείωσε πως όλα εξαρτώνται από τη συγκέντρωση που θα δείξουν οι "ερυθρόλευκοι" ενώ σημείωσε πως πρέπει άπαντες να ακολουθήσουν το πλάνο του προπονητή ώστε να μπορέσουν να πάρουν τη νίκη.

Πως προετοιμάζετε την ομάδα με βάση των όσων συμβαίνουν γύρω σας με τον κορονοϊό;
"Το παιχνίδι είναι σημαντικό για εμάς. Καταρχήν να ευχηθώ περαστικά στον πρόεδρο μας αλλά και στους συνανθρώπους μας. Είμαστε καλά, συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας, έχουμε εμπιστοσύνη στο γιατρό μας γιατί έκανε ότι έπρεπε να γίνει".

Έκανες δύο πολύ καλά ματς κόντρα στην Άρσεναλ, θεωρείς πως σου ταιριάζει το αγγλικό ποδόσφαιρο; Δεύτερον σου αρέσει περισσότερο αυτός ο ρόλος στο 4-3-3 που βοηθάς περισσότερο και επιθετικά την ομάδα;
"Το σημαντικό και αυτό που έχω να πω είναι πως θέλω να βοηθάω την ομάδα. Αν η ομάδα βοηθείται να προοδεύει τότε όλα είναι καλά".

Πως σχολιάζετε τη μάχη σας με τον Ποντένσε; Πιστεύεις πως είναι αβαντάζ για την ομάδα η εμπειρία της σε σχέση με τη Γουλβς;
"Ο Ντανιέλ ήταν ένας σημαντικός παίκτες για εμάς, μέχρι που έφυγε. Δεν το σκεφτόμαστε, είναι συγκεντρωμένος στη δική του δουλειά και εμείς στη δική μας. Δεν ξέρουμε καν αν θα παίξει. Αυτό που έχει σημασία είναι εμείς πως θα τα πάμε. Στη δεύτερη ερώτηση σας δεν έχει σημασία ποια είναι η εμπειρία των ομάδων, το δείξαμε και κόντρα στην Άρσεναλ που ήταν έμπειρη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αυτό που είναι σημαντικό είναι να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ