ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καμαρά: "Γίνετε η ασπίδα μας, μαζί μπορούμε"

CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαντί Καμαρά κάλεσε στο "Γ. Καραϊσκάκης" τους οπαδούς του Ολυμπιακού, για να στηρίξουν την ομάδα στη ρεβάνς με την Πλζεν. Πρόγραμμα στο γυμναστήριο ο Αβραάμ, 200 Τσέχοι στο Φάληρο.

Ο Ολυμπιακός μετράει αντίστροφα για την αναμέτρηση με την Βικτόρια Πλζεν. Μετά το 0-0 στην Τσεχία, οι "ερυθρόλευκοι" θα προσπαθήσουν με τη συμπαράσταση των οπαδών τους να κατακτήσουν την πρόκριση στον γ' προκριματικό γύρο του Champions League (αν τα καταφέρουν, εκεί τους περιμένει η Μπασακσεχίρ).

Ο χαφ από τη Γουϊνέα, Μαντί Καμαρά, έστειλε μήνυμα στους οπαδούς, αναφέροντας τα εξής: "Γίνετε η ασπίδα μας στο ματς με τη Βικτόρια Πλζεν! Όλοι μαζί, μπορούμενα τα καταφέρουμε". Ο Αφρικανός είχε μπει ως αλλαγή στο πρώτο παιχνίδι και βοήθησε να αλλάξει σε μεγάλο βαθμό προς το καλύτερο η εικόνα του Ολυμπιακού.

Το Σάββατο (27/7), ο Αβραάμ Παπαδόπουλος που είχε τραυματιστεί στο προ ημερών ματς, έκανε έντονο πρόγραμμα στο γυμναστήριο και παραμένει εξαιρετικά αμφίβολος για τη ρεβάνς. Ο Λάζαρος έκανε ατομικό, ενώ ο Φορτούνης πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθείται μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

*15 Τσέχοι δημοσιογράφοι έχουν διαπιστευθεί για τον αγώνα της Τρίτης (30/7, 21.30)

** Περίπου 200 Τσέχοι φίλαθλοι της Πλζεν θα βρεθούν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

*** Τη Δευτέρα (29/7) θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού. Την ομάδα θα εκπροσωπήσουν ο Πέδρο Μαρτίνς και ο Γιασίν Μεριά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μπενζιά: Τι θα δώσει ο Αλγερινός Φορτούνης στον Ολυμπιακό
Μάνατζερ Μπενζιά στο Sport24.gr: "Επιλέγει Ολυμπιακό"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ