ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Και στο βάθος... Ολυμπιακός για Κάιπερς

FOOTBALL LEAGUE / ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
FOOTBALL LEAGUE / ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο 21χρονος Βέλγος επιθετικός που ανήκει στον Εργοτέλη ενδέχεται να παίξει στην Κ23 της Νότιγχαμ Φόρεστ, με τον Ολυμπιακό να "παίζει μπάλα" λογικά από το καλοκαίρι.

Πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στη Νότιγχαμ Φόρεστ είναι ο Ούγκο Κάιπερς, τον οποίο ο Ολυμπιακός παρακολουθούσε διακριτικά το περασμένο καλοκαίρι. Να θυμίσουμε ότι η ΑΕΚ τα είχε βρει σε όλα με τους Κρητικούς στις 300 χιλιάδες ευρώ, ωστόσο, ο 21χρονος Βέλγος επιθετικός δεν συμφώνησε στους όρους του συμβολαίου του και "πάγωσε" τη συμφωνία των δύο ομάδων.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Εργοτέλης να τον θέσει εκτός ομάδας το τελευταίο εξάμηνο, με αποτέλεσμα η Νότιγχαμ Φόρεστ να τον βάζει στο σημάδι μέσω... Ολυμπιακού.

Το πιθανότερο σενάριο είναι ο Κάιπερς να μεταβεί στην Αγγλία τις επόμενες μέρες και να βρεθεί στην Κ23 της Νότιγχαμ για να πάρει εκεί παιχνίδια στα πόδια του, έχοντας συμπαίκτες άλλα δύο παιδιά από την ακαδημία του Ολυμπιακού, τον Μεγαρίτη και τον Πανάγου. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι στο λιμάνι υπάρχουν ήδη τρεις επιθετικοί, οι Χασάν, Γκερέρο και Σολδάνο.

Πιθανότατα λοιπόν προς Νότιγχαμ οδεύει ο Βέλγος επιθετικός, ο οποίος είναι "προϊόν" της ακαδημίας της Σταντάρ Λιέγης και την περσινή σεζόν με τη φανέλα του Εργοτέλη είχε 22 γκολ σε 28 ματς. Από το καλοκαίρι όμως ενδέχεται να πιάσει... λιμάνι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ