"Καήκατε, κ. Καμμένε, από τα θλιβερά σας καμώματα"

Μαρινάκης

Για πρωταγωνιστή σκευωρίας κάνει λόγο ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε δήλωσή του κατά του Πάνου Καμμένου. Διαβάστε τι ανέφερε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός σε απάντηση του στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας.

Απάντηση με "ευθείες βολές" κατά του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, έδωσε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης. Για πρωταγωνιστή σκευωρίας μιλά ο διοικητικός ηγέτης της πειραϊκής ΠΑΕ.

Αναλυτικά η δήλωση του Μαρινάκη: "Δεν υπάρχει πλέον διέξοδος στο αδιέξοδο που μόνος του δημιούργησε ο κ. Καμμένος, με τις δόλιες ενέργειές του. Οι αποκαλύψεις υπήρξαν συνταρακτικές, συντριπτικά αποδεικτικές εγκληματικής μεθόδευσης σε βάρος αθώου.

Περίτρανες είναι οι αποδείξεις ότι υπήρξε πρωταγωνιστής μιας σκευωρίας, την οργάνωση της οποίας ανέλαβε με τη σύμπραξη σημαιοφόρων του κιτρινισμού και για την εκτέλεσή της στρατολόγησε τον πρόθυμο καταχραστή της εξουσίας του, λιμενικό Χριστοφορίδη.

Αντλώντας γνώση από τον τρόπο της προσωπικής του λειτουργίας, αποδίδει σε άλλους ό,τι ο ίδιος πράττει. Δολοπλοκεί, απειλεί, συκοφαντεί προκλητικά και υποκρίνεται τον προστάτη της Δικαιοσύνης, την απόπειρα χειραγώγησης του έργου της οποίας, έχει ομολογήσει.

Ο Μαρινάκης δεν επιζήτησε ποτέ και από κανέναν κάλυψη. Των δικών σας εγκλημάτων, κ. Καμμένε, βιώνει την αποκάλυψη. Οργανωμένο είναι το δικό σας έγκλημα, κ. Υπουργέ. Οι ενέργειές σας αποτελούν ανεπίτρεπτη, ομολογημένη και ωμή επέμβαση της εκτελεστικής στα έργα της δικαστικής εξουσίας.

Αξιοπιστία πλέον δεν έχετε. Καήκατε, κ. Καμμένε, από τα θλιβερά σας καμώματα".

Photo credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24