ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κ19 Μπάγερν - Ολυμπιακός 6-0: Σταμάτησαν στα έξι οι Γερμανοί

UEFA YOUTH LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
UEFA YOUTH LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ομάδα Νέων της Μπάγερν επικράτησε 6-0 του Ολυμπιακού στο ματς της 4ης αγωνιστικής με τους "ερυθρόλευκους" να παίζουν με δέκα παίκτες από το 47' μετά την αποβολή του Μπέλιτς με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Στα έξι γκολ σταμάτησε η Μπάγερν Μονάχου επί του Ολυμπιακού Κ19 σε παιχνίδι που διεξήχθη το μεσημέρι της Τετάρτης για την 4η αγωνιστική του Youth League με τους Γερμανούς να παίζουν από το 47' με παίκτη παραπάνω μετά από αποβολή του Μπέλιτς με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Οι Γερμανοί είχαν τρεις ποδοσφαιριστές που πέτυχαν ο καθένας από δυο τέρματα, ο λόγος για τους Τίλμαν, Μέϊερ και Γιόχανσον.

Ο Ολυμπιακός κρατούσε μέχρι το 43' όταν ο Τίλμαν έκανε το 1-0 με σουτ. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους οι Μπέλιτς έκανε το πέναλτι στο 47', είδε την κόκκινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Ο Μέιερ εκτέλεσε το πέναλτι και έγραψε το 2-0 και εν συνεχεία η Μπάγερν έκανε πραγματικό πάρτι. Στο 72' ο Τζολάκης έκανε νέο πέναλτι το οποίο εκτέλεσε επίσης ο Μέϊερ γράφοντας το 3-0.

Εν συνεχεία ο Γιόχανσον που είχε περάσει στο ημίχρονο ως αλλαγή με δυο γκολ στο 77' και το 78' ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 5-0 ενώ ο Τίλμαν με γκολ στο 81' διαμόρφωσε το τελικό 6-0.

ΜΠΑΓΕΡΝ (Ντάνι Σβαρτς): Σνέλερ, Βάιντνερ, Ντανίλιουτς, Αρεϊ-Μπι, Κελ (82' Μιχαίλεβιτς), Τίλμαν (82' Χάλμπιχ), Στίλερ, Ράιν (46' Γιόχανσον), Γκίντερ (62' Κούνι), Μπουτ (46' Μοσάντι), Μέιερ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Αντώνης Νικοπολίδης): Τζολάκης, Ντουμάνης, Μπέλιτς, Γκοτζαμανίδης, Μαρτίνης (79' Κατσαβάκης), Νεοφυτίδης, Νικόλης (46' Κεραμίδας), Μποσκούδης, Φέκκας, Τσέλιος (65' Αρσενίδης), Βοΐλης (79' Μπουλάρι).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Μπάγερν 1-0
2. Ερυθρός Αστέρας 4
3. Τότεναμ 4
4. Ολυμπιακός 1

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ