ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ίβουσιτς: "Σκέφτηκα ότι κάποιος μου κάνει πλάκα"

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΣΦΠ / ΙΒΟΥΣΙΤΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΣΦΠ / ΙΒΟΥΣΙΤΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ίβιτσα Ίβουσιτς αποκάλυψε πώς αντέδρασε όταν δέχθηκε το τηλεφώνημα του Ολυμπιακού, υποστήριξε πως βιώνει έναν ποδοσφαιρικό παράδεισο στους Πειραιώτες και τόνισε πως στόχος του είναι να μείνει και μετά το καλοκαίρι στην ομάδα.

Μιλώντας στην κάμερα της NOVA, ο Ίβουσιτς αναφέρθηκε στην προφορική του συμφωνία με την Ντάιναμο Χιούστον, τον τρόπο που κατέληξε στον Ολυμπιακό και την επιθυμία του να δουλέψει σκληρά για να μείνει όσο το δυνατόν περισσότερο στους "ερυθρόλευκους". Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κροάτη γκολκίπερ:

Για την Ντάιναμο Χιούστον και το MLS:

Μάλλον είμαι τυχερός άνθρωπος. Όταν έφυγα απ’ την Πούλα, ήμουν στενοχωρημένος για την κατάσταση της ομάδας και δεν ήξερα τι θα κάνω. Μου ήρθε η προοπτική των ΗΠΑ και του MLS και έφτασα στο σημείο σχεδόν να υπογράψω. Την ώρα, όμως, που θα έβαζα την υπογραφή μου, δέχθηκα το τηλεφώνημα απ’ την Ελλάδα. Στις ΗΠΑ ήμουν για πέντε μέρες και είχα συμφωνήσει με την Ντάιναμο Χιούστον.

Ήταν χαρούμενοι για τις δυνατότητές μου και είχαμε συμφωνήσει για συμβόλαιο 1+1+1 χρόνων. Τα χρήματα δεν είναι προτεραιότητα στην ηλικία μου, αυτό που προέχει είναι να παίζω και να βελτιώνομαι. Επειδή στις ΗΠΑ απαιτούνται κάποιες διαδικασίες, επέστρεψε στην Ριέκα και περίμενα να πέσουν οι υπογραφές. Τότε ακριβώς χτύπησε το τηλέφωνο και στην άλλη πλευρά της γραμμής ήταν ένας άνθρωπος του Ολυμπιακού...

Για το πως αντέδρασε όταν έμαθε για την πρόταση των "ερυθρόλευκων":

Για να είμαι ειλικρινής, στην αρχή σκέφτηκα ότι κάποιος μου κάνει πλάκα! Μόνο για λίγο, όμως, μετά το πράγμα σοβάρεψε. Με ρώτησαν αν ήμουν ελεύθερος και σε δύο-τρεις ημέρες όλη η ιστορία ολοκληρώθηκε. Είναι απίστευτο το πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα και είμαι χαρούμενος, διότι είναι σαν να βρίσκομαι σ’ έναν ποδοσφαιρικό παράδεισο! Δεν γνωρίζω πώς κατέληξε σε μένα ο Ολυμπιακός και δεν έχει σημασία.

Ξέρω μονάχα ότι ο προπονητής τερματοφυλάκων είχε θετική άποψη και τώρα μαθαίνω πράγματα από εκείνον, καθώς είναι πολύ έμπειρος, αν και νέος σε ηλικία. Είναι σαν να βρίσκομαι σ’ ένα όμορφο όνειρο, ως μέλος ενός πετυχημένου κλαμπ, όπου υπάρχουν σούπερ συνθήκες και πλέον είναι στο χέρι μου να αξιοποιήσω αυτή τη μοναδική ευκαιρία.

Για τις μέχρι τώρα εντυπώσεις του από την ομάδα:

Υπάρχει ο Προτό, που είναι έμπειρος και εντυπωσιακός γκολκίπερ, αλλά και ο 23χρονος Λευτέρης (Χουτεσιώτης). Όταν με κάλεσαν, νόμιζα ότι θα έρθω στην Αθήνα για να δοκιμαστώ. Μου προσέφεραν αμέσως συμβόλαιο και δεν κοίταξα καν τους όρους! Δεν διαθέτω ούτε ατζέντη… Η συμφωνία διαρκεί μέχρι το καλοκαίρι και είμαι ευγνώμων γι’ αυτήν την σπουδαία ευκαιρία. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να παραμείνω εδώ όσο το δυνατόν περισσότερο…

Για μένα μία σπουδαία εμπειρία ήταν το πρώτο παιχνίδι που παρακολούθησα, στην έδρα μας απέναντι στην ΑΕΚ. Η ατμόσφαιρα στο ντέρμπι ήταν μοναδική και οι οπαδοί μας έχουν σπουδαίο ταμπεραμέντο και υποστηρίζουν με θέρμη την ομάδα.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για Ρέτσο
Το μεταγραφικό ταμείο του Ολυμπιακού
Αντικατάσταση των διαιτητών του ντέρμπι ζητά ο Ολυμπιακός
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ