ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ιβιτσα Ίβουσιτς: Από την Ίντερ στον Ολυμπιακό και οι πρώτες εντυπώσεις

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΣΦΠ / ΙΒΟΥΣΙΤΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΣΦΠ / ΙΒΟΥΣΙΤΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ιβιτσα Ίβουσιτς μίλησε στη NOVA για τη θητεία του στα τμήματα υποδομής της Ιντερ, τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, τη συνεργασία του με τους άλλους γκολκίπερ της ομάδας, τα όνειρά του, το πρωτάθλημα και τον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Τον Ιανουάριο έριξε άγκυρα στο Λιμάνι του Πειραιά. Ο λόγος για τον Ιβιτσα Ιβουσιτς που αποκτήθηκε για να πλαισιώσει τον Προτό και τον Χουτεσιώτη στην θέση του τερματοφύλακα στον Ολυμπιακό.

Ο 23χρονος Κροάτης γκολκίπερ μίλησε στη NOVA για τη θητεία του στα τμήματα υποδομής της Ιντερ, τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, τη συνεργασία του με τους άλλους γκολκίπερ της ομάδας, τα όνειρά του, το ελληνικό πρωτάθλημα και τον κυριακάτικο αγώνα με τον Πανιώνιο (18/2, 19:30).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την προσαρμογή του: "Τα πάω πάρα πολύ καλά και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό. Όλα τα παιδιά στα αποδυτήρια μου φέρονται πάρα πολύ καλά και έτσι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα".

Για το πότε έμαθε για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού: "Μερικές ημέρες πριν έρθω εδώ, περίπου 1-2 ημέρες, όχι πολύ πριν".

Για τα όνειρά του με τον Ολυμπιακό: "Δεν κοιτάω την προσωπική μου θέση, δεν έχω προσωπικά όνειρα, βάζω πάνω από όλα την ομάδα. Αν πηγαίνει αυτή καλά, θα είμαι κι εγώ ευχαριστημένος".

Για την εξέλιξή του στις Ακαδημίες της Ίντερ: "Σημαίνει πολλά για έναν παίκτη να ανήκει εκεί ως γκολκίπερ. Ήμουν εκεί από τα 14 έως τα 20 μου, για έξι χρόνια και σημαίνει αυτό πολλά για έναν παίκτη. Συνέβαλε πολλά στην εξέλιξή μου".

Για τη συνεργασία του με τους Προτό και Χουτεσιώτη: "Πολύ καλή. Πρώτα από όλα είναι πολύ καλοί άνθρωποι και μέσα στον αγωνιστικό χώρο, πολύ καλοί επαγγελματίες. Ο προπονητής των τερματοφυλάκων μας βοηθάει πολύ και είμαι πολύ ικανοποιημένος από το γκρουπ".

Για τον αγώνα με τον Πανιώνιο: "Πρέπει να κοιτάξουμε τον εαυτό μας. Ο Πανιώνιος έχει καλή ομάδα, πρέπει να τη σεβαστούμε, το ματς θα είναι δύσκολο. Πρέπει να πάμε με θετικό τρόπο στον αγώνα γιατί είμαστε σε μια δύσκολη κατάσταση και θα πρέπει να κερδίσουμε για να ξεφύγουμε από αυτή".

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: "Είναι καλό πρωτάθλημα, υπάρχουν καλές ομάδες και είναι πολύ σκληρό. Μου αρέσει".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ