ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ιντέγε στο Sport24.gr: "Δεν είπα ότι έχει οικονομικές δυσκολίες ο Ολυμπιακός"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
Ιντέγε EUROKINISSI SPORTS

Ο Μπράουν Ιντέγε υποστήριξε στο Sport24.gr ότι δεν έκανε λόγο για οικονομικές δυσκολίες του Ολυμπιακού στη συνέντευξή του στην "AS". Η διευκρινιστική δήλωση του Νιγηριανού φορ της Μάλαγα και η απάντησή του στο ενδεχόμενο επιστροφής στην Ελλάδα.

Ο επιθετικός της Μάλαγα, Μπράουν Ιντέγε, φέρεται να υποστήριξε στη συνέντευξη στην "AS" ότι έφυγε από τον Ολυμπιακό για την κινεζική Tianjin Teda λόγω οικονομικών δυσκολιών των "ερυθρολεύκων". Λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση των δηλώσεών του, ο Νιγηριανός στράικερ τοποθετήθηκε στο Sport24.gr θέλοντας να εξηγήσει πως ουδέποτε μίλησε για προβλήματα οικονομικής φύσεως στην ομάδα του Πειραιά.

Ο 30χρονος φορ ανέφερε ακόμα γιατί έφυγε από την Tianjin Teda υπογράφοντας ως δανεικός στην ομάδα της Ανδαλουσίας, ενώ ξεκαθάρισε πως αν επέστρεφε στην Ελλάδα, θα το έκανε μόνο για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Ο Ιντέγε ανέφερε αρχικά: " Δεν είπα ότι έχει οικονομικά προβλήματα ο Ολυμπιακός. Άλλωστε πώς μπορεί να έχει τέτοια προβλήματα η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας; Αυτό που ανέφερα είναι πως τα χρήματα που έδινε η Tianjin Teda ήταν εξαιρετικά και για εμένα, αλλά και για τον Ολυμπιακό, γι' αυτό ήθελα να προχωρήσει η μεταγραφή".

Ύστερα από ένα χρόνο στην ομάδα της Κίνας, ωστόσο, ο Ιντέγε αποχώρησε και υπέγραψε στη Μάλαγα ως δανεικός. Ερωτώμενος για το λόγο που είχε ελάχιστες συμμετοχές στην Tianjin Teda, ο Αφρικανός απάντησε: "Ο προπονητής ήθελε να βάλει άλλο παίκτη στην ίδια θέση με εμένα. Επίσης ο αριθμός των ξένων που είχαν δικαίωμα συμμετοχής, μειώθηκε από τέσσερις σε τρεις και έτσι δεν υπήρχε θέση για εμένα. Ήταν καλή η εμπειρία μου στην Κίνα, αλλά τώρα είμαι πολύ χαρούμενος που μπόρεσα να παίξω σε μια ομάδα της Primera Division. Θέλω να βάλω πολλά γκολ".

Στη συνέντευξή του στην "AS" ο Ιντέγε ανέφερε: " Είχα προτάσεις κι από άλλες ομάδες. Από τη Λεβάντε, τη Λας Πάλμας, την Αλαβές, δύο ομάδες από τη Γερμανία, ομάδες της Τουρκίας, τέσσερις ομάδες της Κίνας, αλλά εκεί δεν θα πήγαινα. Η Ντινάμο ήθελε να επιστρέψω, επίσης από την Ελλάδα ήθελαν να επιστρέψω". Ζητήσαμε από τον Νιγηριανό να μας πει ποια ή ποιες ομάδες από την Ελλάδα ήθελαν να τον αποκτήσουν και ανέφερε τα εξής: " Αρκετοί μάνατζερ υποστήριζαν ότι με ήθελαν ομάδες στην Ελλάδα. Δεν επιδίωξα όμως να επιστρέψω στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τουλάχιστον όχι τώρα, στο μέλλον δεν ξέρω. Πάντως αν το αποφάσιζα, θα το έκανα μόνο για τον Ολυμπιακό, όχι για άλλη ελληνική ομάδα".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ