ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ιντέγε: "Περίπλοκη η ζωή μου, αφιερωμένη και σε μένα η νίκη"

Ιντέγε: "Περίπλοκη η ζωή μου, αφιερωμένη και σε μένα η νίκη"
INTIME SPORTS

Ο Μπράουν Ιντέγε μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με την Ντίναμο Ζάγκρεμπ και τη νίκη του Ολυμπιακού με 1-0 χάρη σε δικό του γκολ. Περιχαρής ο Νιγηριανός φορ των Πειραιωτών.

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 1-0 τη Ντίναμο Ζάγκρεμπ στην Κροατία χάρη σε υπέροχο γκολ του Μπράουν Ιντέγε στο 79ο λεπτό, το πρώτο του στο Champions League και τρίτο στη σειρά (σκόραρε με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ). Μετά το τέλος του αγώνα στο "Μαξιμίρ", μίλησε στην κάμερα του ΟΤΕ-TV και μεταξύ άλλων αφιέρωσε τη νίκη στον... εαυτό του.

"Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας, σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Καταφέραμε να σκοράρουμε την καλύτερη στιγμή και είμαστε πρώτοι με την Μπάγερν Μονάχου. Θέλουμε να συνεχίσουμε τον δρόμο προς την πρόκριση", είπε αρχικά και συνέχισε για την χαμένη ευκαιρία και το γκολ του:

"Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Έχασα το εύκολο και πέτυχα το δύσκολο. Το χάρηκα πολύ όταν είδα τον Πάρντο να τρέχει και να πασάρει, έτρεξα για να προλάβω, αλλά δεν κατάφερα να βάλω το γκολ", για να συνεχίσει: "Δεν τελείωσε τίποτα ακόμα. Έχουμε ακόμα παιχνίδια να δώσουμε. Κάθε ομάδα μπορεί να χάσει παντού. Πρέπει να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Χρειάζεται προσοχή και αυτοπεποίθηση μέχρι το τέλος".

Αφιερώνω το γκολ στο Θεό που μ' έχει εδώ και απολαμβάνω το ποδόσφαιρο. Είναι περίπλοκη η ιστορία της ζωής μου και αν μιλάμε, δεν θα φύγουμε μέχρι αύριο. Συγχαρητήρια στην ομάδα και... στον εαυτό μου", κατέληξε ο φορ του Ολυμπιακού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ