ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ήρθαν, τσέκαραν και θα... ξανάρθουν!

Ήρθαν, τσέκαραν και θα... ξανάρθουν!
INTIME SPORTS

Κατάσκοποι της Άρσεναλ και της Ντίναμο Ζάγκρεμπ βρέθηκαν την Τρίτη (22/9) στα Πηγάδια για να παρακολουθήσουν από κοντά τον Ολυμπιακό.

Και άρωμα... Champions League είχε η αναμέτρηση στην Ξάνθη. Ο Ολυμπιακός είχε ένα ευχάριστο βράδυ στα Πηγάδια, συνέχισε το νικηφόρο σερί στο πρωτάθλημα και όλα αυτά υπό το βλέμμα δύο συνεργατών του Αρσέν Βενγκέρ! Ο Αλσατός τεχνικός έστειλε στην Ελλάδα “κατασκόπους” για να περάσουν από... κόσκινο τον Ολυμπιακό.

Οι αρχικές μας πληροφορίες έκαναν λόγο για παρουσία ενός σκάουτερ. Από την Αγγλία ωστόσο διέρρευσε το πρωί της Τετάρτης (23/9) ότι τελικά ήταν δύο οι άνθρωποι της Άρσεναλ που είδαν από κοντά την αναμέτρηση στα Πηγάδια.

Αν ισχύει λοιπόν η πληροφορία από το νησί ότι δύο σκάουτερς των “κανονιέρηδων” βρέθηκαν στις εξέδρες για να τσεκάρουν τον Ολυμπιακό, καταλαβαίνετε την σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν το παιχνίδι της Τρίτης (29/9). Στο παρελθόν ο Βενγκέρ έστελνε μόνο έναν στην Ελλάδα πριν από τα ματς των “ερυθρολεύκων”.

Φυσικά το σκάουτινγκ από πλευράς Άρσεναλ δεν πρόκειται να σταματήσει εδώ. Και με τον ΠΑΣ ο Βενγκέρ θα έχει πάλι στενό συνεργάτη του (ή συνεργάτες του) στο Καραϊσκάκη για να γίνει η τελευταία“ακτινογραφία” τρεις μέρες πριν από το παιχνίδι του Εμιρέιτς.

Για να επιστρέψουμε όμως στα του αγώνα με την Ξάνθη, ποια ήταν τα συμπεράσματα που έβγαλαν οι Λονδρέζοι; Ξαφνιάστηκαν με την εμφάνιση του Τζίμι Ντουρμάζ και πολύ περισσότερο με το γεγονός ότι δεν θα τον βρουν απέναντί τους σε μία εβδομάδα, γιατί δεν έχει δηλωθεί στη λίστα του Champions League. Κράτησαν φυσικά και ένα σωρό σημειώσεις κυρίως για την ανασταλτική λειτουργία του Ολυμπιακού, καταγράφοντας το πρόβλημα που προέκυψε με τον Ντα Κόστα και την παρουσία του Μποτία στο κέντρο της άμυνας.

Στο μεταξύ, πέρα από την Άρσεναλ , στα Πηγάδια ήταν και κατάσκοπος της Ντίναμο Ζάγκρεμπ. Οι Κροάτες είχαν απεσταλμένο και στην πρεμιέρα με την Μπάγερν Μονάχου. Ούτε αυτοί αφήνουν τίποτα στην τύχη τους. Ειδικά τώρα που μετά τη νίκη επί των Λονδρέζων στο ξεκίνημα του ευρωπαϊκού οδοιπορικού τους, έχουν κάθε δικαίωμα να ονειρεύονται το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη! Θα κοιτάξουν λοιπόν να συλλέξουν όλα τα απαιτούμενα στοιχέια για να προκαλέσουν ζημιές και στον Ολυμπιακό σε περίπου ένα μήνα που θα τον υποδεχθούν στο Μάξιμιρ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ