ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η υπέροχη φωτογραφία του Αβραάμ με την κόρη του

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÎÁÍÈÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÎÁÍÈÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος έπαιξε για πρώτη φορά με τη φανέλα του Ολυμπιακού ύστερα από τέσσερα χρόνια, επτά μήνες και 22 μέρες, αποθεώθηκε και μετά τον αγώνα με την Ξάνθη έτρεξε να αγκαλιάσει την κορούλα του.

Η αναμέτρηση της 14ης Απριλίου 2019 με την Ξάνθη ήταν ιστορική για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο. Ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε ξανά με τη φανέλα του Ολυμπιακού, για πρώτη φορά μετά τις 23 Αυγούστου 2014 και το εντός έδρας παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου.

Πέρασαν τέσσερα χρόνια, επτά μήνες και 22 μέρες για να ξαναφορέσει τα "ερυθρόλευκα" σε επίσημο παιχνίδι των Πειραιωτών. Ο Παπαδόπουλος μπήκε στον αγώνα αντί του Μεριά στο 69' και όλο το γήπεδο τον αποθέωσε.

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με τη λήξη της αναμέτρησης, η κορούλα του η Ειρήνη μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και ο Αβραάμ άνοιξε τα χέρια του και την πήρε στην αγκαλιά του, σε μια πανέμορφη στιγμή στο φαληρικό γήπεδο.

Ανάλογες εικόνες είχαν αντικρίσει οι φίλοι του Ολυμπιακού και με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, όταν η μικρή του έμπαινε στον αγωνιστικό χώρο μετά από παιχνίδια των "ερυθρόλευκων".

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός συνέτριψε 4-0 την Ξάνθη για την 28η αγωνιστική της Super League, ενώ είχε ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ, καταγράφοντας συνολικά 22 τελικές.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ