ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η "χρυσή τομή" για Σιώπη

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ / ΦΙΛΙΚΟ / ΛΟΚΕΡΕΝ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ / ΦΙΛΙΚΟ / ΛΟΚΕΡΕΝ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σιώπης ξεκαθαρίζει σε όλους τους τόνους ότι δεν υπάρχει καμία ΑΕΚ πίσω από την πρόταση της Λεχ Πόζναν, οι Πολωνοί υποστηρίζουν ότι τον θέλουν εδώ και δύο χρόνια και ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να πιστεύει ότι υπάρχει δάκτυλος της "Ένωσης". Πώς μπορεί να βρεθεί η λύση και να φύγει ο διεθνής χαφ.

Στον "πάγο" είναι ο Μανώλης Σιώπης από την Τετάρτη (20/6). Σε τρεις μέρες φεύγει η αποστολή του Ολυμπιακού για το Ζέεφελντ, αλλά ο διεθνής χαφ δεν θα είναι στο αεροπλάνο. Την Τρίτη (26/6) θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία των "κομμένων" υπό τις οδηγίες του Βασίλη Βούζα.

Τι μπορεί να συμβεί από 'δω και πέρα; Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να πιστεύει ότι η ΑΕΚ βρίσκεται πίσω από το "θέλω να φύγω" του Σιώπη.

Ο ποδοσφαιριστήςτο λέει και το ξαναλέει ότι δεν υπάρχει καμία ΑΕΚ. Το ίδιο υποστηρίζει και η Λεχ Πόζναν, η οποία μάλιστα σημειώνει ότι εδώ και δύο καλοκαίρια θέλει τον "κοντό".

Οι Πολωνοί ενημερώθηκαν για τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες στο λιμάνι και έχουν διαμηνύσει ότι θα κάνουν νέα πρόταση στον Ολυμπιακό, όπου θα υπάρχει και ένας σχετικός όρος ότι αν ο Σιώπης γυρίσει στην Ελλάδα στο μέλλον, θα το κάνει μόνο για τους "ερυθρόλευκους".

Αν ισχύουν τα όσα υποστηρίζουν στο Πόζναν για τη συγκεκριμένη προσφορά που είναι στα σκαριά, τότε ναι, μπορεί να βρεθεί η "χρυσή τομή" και ο Σιώπης να φύγει από την Ελλάδα με προορισμό την Πολωνία.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να τονίσουμε το εξής: Ακόμα και η Λεχ Πόζναν, η οποία σημειωτέον είναι υποψήφια αντίπαλος του Ολυμπιακού στοEuropa League,διέρρευσε στους ρεπόρτερ της ότι ξαφνιάστηκε με όλα όσα υποστηρίζουν οι Πειραιώτες περί ΑΕΚ.

Τονίζουν μάλιστα ότι για τον Σιώπη έχουν γίνει άλλες δύο απόπειρες τα τελευταία δύο χρόνια για να τον κάνουν δικό τους. Κι αυτό, όσο να 'ναι, δείχνει κάποια πράγματα για το αν είναι ψεύτικο το ενδιαφέρον της Λεχ Πόζναν ή όχι...

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τα πέντε ανοικτά "μέτωπα" του Ολυμπιακού
Φιλικό με τον Ολυμπιακό θέλει η Αϊντχόφεν
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ