ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η Βιγιαρεάλ ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Ναουέλ στον Ολυμπιακό

Villarreal's Nahuel Leiva, controls the ball with Viktoria Plzen's  Michal Duris, left, during a Europa League group E soccer match at the Madrigal stadium in Villarreal, Spain, Thursday, Oct. 1, 2015. (AP Photo/Alberto Saiz)
Villarreal's Nahuel Leiva, controls the ball with Viktoria Plzen's Michal Duris, left, during a Europa League group E soccer match at the Madrigal stadium in Villarreal, Spain, Thursday, Oct. 1, 2015. (AP Photo/Alberto Saiz) AP

Η Βιγιαρεάλ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα τη μεταγραφή του 21χρονου εξτρέμ, Ματίας Ναουέλ στον Ολυμπιακό.

Παίκτης του Ολυμπιακού κι επίσημα είναι ο Ματίας Ναουέλ. Η Βιγιαρεάλ, στην οποία ανήκε ο 21χρονος εξτρέμ, ανακοίνωσε τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό μέσα από την ιστοσελίδα του συλλόγου.

"Η Βιγιαρεάλ και Ολυμπιακός έφτασαν σε συμφωνία για τη μεταγραφή του Ισπανοαργεντινού μέσου, Ναουέλ Λέιβα. Η Βιγιαρεάλ θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Ναουέλ Λέιβα για την αφοσίωση και την προσήλωσή του ως παίκτης της ομάδας και του εύχεται τα καλύτερα για το επόμενο βήμα της επαγγελματικής καριέρας του", αναφέρει η ανακοίνωση του "κίτρινου υποβρυχίου".

Η Βιγιαρεάλ ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Ναουέλ στον Ολυμπιακό

Ο Ναουέλ γεννήθηκε στο Ροσάριο, ωστόσο κατοικεί στην Ισπανία από μικρή ηλικία. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Βιγιαρεάλ και σταδιακά - περνώντας από τις μικρές ομάδες - προωθήθηκε στην πρώτη. Τα τελευταία δύο χρόνια παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στην προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού στον έκτο όμιλο του Europa League, Μπέτις.

Είναι κάτοχος και ισπανικού και αργεντίνικου διαβατηρίου, έχει θητεύσει στην Μπαρτσελόνα Β' πέρα από τη Μπέτις, ενώ πέρυσι με τους Ανδαλουσιάνους κατέγραψε 27 συμμετοχές, 5 γκολ και 3 ασίστ. Παράλληλα, έχει χριστεί διεθνής με τις μικρές εθνικές της Ισπανίας.

Photo Credits: AP Photo/Alberto Saiz

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ανακοινώνεται ο Τουρέ, την Δευτέρα (3/9) η λίστα στην UEFA
Τέλος ο Μάριν, πήγε Ερυθρό Αστέρα
Έκλεισε Ναουέλ ο Ολυμπιακός!
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ