ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η Βερόνα "σφήνα" στον Ερυθρό Αστέρα για Βούκοβιτς

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA / ÂÏÕÊÏÂÉÔÓ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA / ÂÏÕÊÏÂÉÔÓ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ερυθρό Αστέρα τον ήθελε πολύ, αλλά το πιθανότερο είναι ο Βούκοβιτς να καταλήξει στη Βερόνα. Προς δανεισμό με οψιόν αγοράς πάει ο στόπερ του Ολυμπιακού.

Κάτι οριστικό δεν υπάρχει ακόμα για τον Γιάγκος Βούκοβιτς, γιατί πολλά μπορούν να ανατραπούν για μικρολεπτομέρειες, όπως συνέβη με τον Ντιόγο Φιγκέιρας και την Μπράγκα.

Ωστόσο, είναι γεγονός ότι ο Σέρβος βρίσκεται πλέον με το ενάμισι πόδι εκτός Ολυμπιακού και όλα δείχνουν ότι θα καταλήξει στην Βερόνα.

Θα πάει για δανεισμό με οψιόν αγοράς γύρω στα 2,5 εκ. ευρώ. Ο Ερυθρός Αστέρας είχε κάνει επίσης την κίνησή του, ο παίκτης ήταν ζεστός στο ενδεχόμενο να συνέχιζε την καριέρα του στην ομάδα του Βελιγραδίου εώς το καλοκαίρι, ωστόσο, η Βερόνα μπήκε “σφήνα” και πλέον έχει μπει στην τελική ευθεία το θέμα της μετακίνησής του στην Ιταλία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Βερόνα (όπως και ο Ερυθρός Αστέρας) είχε εξ αρχής σκοπό να καλύψει όλο το συμβόλαιό του. Αυτό που απομένει είναι να συμφωνήσει και ο Βούκοβιτς, ο οποίος είχε δείξει αρχικά μία προτίμηση προς την ομάδα του Βελιγραδίου, αλλά η Βερόνα δείχνει να έχει πλέον τον πρώτο λόγο για τα καλά.

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να τελειώσει η υπόθεση του Σέρβου.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ