ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

H UEFA θυμήθηκε την "οβίδα" του Ριβάλντο στο Τρόντχαϊμ!

H UEFA θυμήθηκε την "οβίδα" του Ριβάλντο στο Τρόντχαϊμ!

Πριν 13 χρόνια ο Ριβάλντο είχε πετύχει ένα εκπληκτικό γκολ από τα 30 μέτρα κόντρα στην Ρόζενμποργκ εκτός έδρας και η σελίδα της UEFA αποφάσισε να μας το θυμίσει με ένα post που στον λογαριασμό της.

Στις 23 Νοεμβρίου του 2005 ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε την Ρόζενμποργκ στη Νορβηγία και ήθελε μόνο νίκη για να συνεχίσει στην Ευρώπη.

Ο Ριβάλντο με ένα ξερό, άπιαστο σουτ από τα 30 μέτρα περίπου είχε ανοίξει το σκορ για τον Ολυμπιακό. Ένα τρομερό γκολ, από τα καλύτερα εκείνης της χρονιάς. Η γκολάρα του Ρίμπο φαίνεται πως δεν ξεχνιέται εύκολα καθώς η UEFA ανέβασε στο Twitter ένα video με το συγκεκριμένο... ποίημα του Βραζιλιάνου.

Για την ιστορία, η νορβηγική ομάδα είχε ισοφαρίσει λίγο πριν το φινάλε του αγώνα τον Ολυμπιακό με τον Χέλσταντ, ελάχιστα λεπτά αργότερα μετά την απόκρουση του Αντώνη Νικοπολίδη σε εκτέλεση πέναλτι του Ρίσετ. Το 1-1 έμελλε να είναι το τελικό σκορ, ενός αγώνα που θα μπορούσε να σπάσει την... κατάρα των Πειραιωτών να πάρουν την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο Champions League.

Υπενθυμίζουμε ότι η πρώτη εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού ήταν κόντρα στην Βέρντερ Βρέμης (3-1 υπέρ των ερυθρόλευκων) στις 3 Οκτωβρίου του 2007.

Θυμηθείτε ξανά το τέρμα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ