ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η θέση του Χάσι για τη φυσική κατάσταση στον Ολυμπιακό

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μπέσνικ Χάσι, μιλώντας σε Βέλγους δημοσιογράφους, υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα φυσικής κατάστασης, ενώ τόνισε πως αδυνατεί να καταλάβει γιατί του χρεώνεται κάτι τέτοιο.

Η φετινή σεζόν δεν έχει αρχίσει ιδανικά για τον Ολυμπιακό, αφού ύστερα από έξι αγωνιστικές βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας με οχτώ βαθμούς, πέντε λιγότερους απ' την πρωτοπόρο ΑΕΚ. Το κακό ξεκίνημα είχε ως αποτέλεσμα την αποπομπή του Μπέσνικ Χάσι απ' την τεχνική ηγεσία της ομάδας, με τον Τάκη Λεμονή να παίρνει τη θέση του.

Ωστόσο, είναι φανερό πως υπάρχει θέμα φυσικής κατάστασης στους "ερυθρολεύκους", αφού στα περισσότερα παιχνίδια, μετά το 60ό λεπτό, κατεβαίνουν απότομα οι... διακόπτες, με συνέπεια να χάνονται σημαντικοί βαθμοί για την ομάδα.

Παρ' όλα αυτά, σύμφωνα με την εφημερίδα " ΦΩΣ", ο Αλβανός τεχνικός, σε συζητήσεις που είχε με Βέλγους δημοσιογράφους, τόνισε ότι δεν καταλαβαίνει γιατί του χρεώνεται πως λόγω κακής προετοιμασίας οι παίκτες των "ερυθρολεύκων" δεν έχουν δυνάμεις στο δεύτερο ημίχρονο. Μάλιστα, υποστήριζε πως πριν υπογράψει στον Ολυμπιακό είχε παρακολουθήσει πολλά παιχνίδια και είχε διαπιστώσει πως τα τελευταία δύο χρόνια υπάρχει σοβαρό πρόβλημα φυσικής κατάστασης.

Αξίζει να σημειωθεί πως έφερνε ως παράδειγμα το παιχνίδι με την Άντερλεχτ στο "Γ. Καραϊσκάκης" τον Φεβρουάριο του 2016, που είχε πάει στην παράταση και οι Βέλγοι έτρεχαν σαν... διάολοι, ενώ οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν μείνει από καύσιμα. Σε γενικές γραμμές ο 45χρονος προπονητής θεωρεί πως δεν έκανε τίποτα λιγότερο απ' ό,τι του ζητήθηκε. Δηλαδή, να βάλει την ομάδα στους ομίλους του Champions League.

Από εκεί και πέρα, θεωρεί πως μέσα στο Σεπτέμβριο δούλεψε σωστά στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης και πως τα αποτελέσματα θα φανούν σε βάθος χρόνου. Όπως και να έχει, η αποχώρηση απ' τον πάγκο των Πειραιωτών δεν ήταν επεισοδιακή και όπως υποστηρίζει χαρακτηριστικά ο ίδιος, περισσότερο καλό του έκανε το πέρασμα απ' τον Ολυμπιακό, παρά κακό, αφού απέκτησε ακόμη ένα "παράσημο" με την πρόκριση στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ