Η συγκινητική δήλωση του Μαρινάκη για τον θάνατο του Θεοδωρακάκη

Ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης προχώρησε σε δήλωση στην ιστοσελίδα του συλλόγου, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του για το θάνατο του Λεωνίδα Θεοδωρακάκη.

Ο επίτιμος πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Λεωνίδας Θεοδωρακάκης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών, βυθίζοντας στο πένθος την "ερυθρόλευκη" οικογένεια. Από την πλευρά του, ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης προχώρησε σε δήλωση στην ιστοσελίδα του συλλόγου, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του.

Η δήλωση του κ. Μαρινάκη:

"Η οικογένεια του Ολυμπιακού δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ τον εμβληματικό επίτιμο πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Λεωνίδα Θεοδωρακάκη που επί δεκαετίες πρόσφερε τα μέγιστα στην ομάδα μας. Είναι ο άνθρωπος που μαζί με τον πατέρα μου, Μιλτιάδη, συνετέλεσαν τα μέγιστα στο να αγαπήσω και να ταυτιστώ με τα ερυθρόλευκα χρώματα και τα ιδεώδη του μεγαλύτερου συλλόγου της χώρας στο ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ, στο πόλο, στην κολύμβηση και στο βόλεϊ από μικρό παιδί. Η σκέψη μου είναι κοντά στους οικείους του, στους οποίους εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια.

Ας έχει καλές τις αιώνιες θάλασσες".

Η μητέρα του κ. Μαρινάκη, Ειρήνη, θέλησε και η ίδια να αποχαιρετήσει τον εκλιπόντα, λέγοντας: "Ο Λεωνίδας Θεοδωρακάκης υπήρξε στενός φίλος της οικογένειάς μας. Θα τον θυμόμαστε με πολύ μεγάλη αγάπη. Λεωνίδα, καλό σου ταξίδι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πέθανε ο Λεωνίδας Θεοδωρακάκης
ΠΑΕ Ολυμπιακός: "Λεωνίδα Θεοδωρακάκη, καλό ταξίδι στις αιώνιες θάλασσες"
 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.