ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η Σπόρτινγκ σκέφτεται τον Μαρτίνς και αυτός το μέλλον του Ολυμπιακού

Η Σπόρτινγκ σκέφτεται τον Μαρτίνς και αυτός το μέλλον του Ολυμπιακού

Ο Μαρτίνς απασχολεί τώρα, αλλά θα απασχολήσει και στο μέλλον τους Πορτογάλους, καθώς τον έχουν σε εκτίμηση. Ο ίδιος όμως αυτή τη στιγμή δεν δείχνει να σκέφτεται κάτι άλλο, καθώς του αρέσουν τα μακροχρόνια πρότζεκτ.

Το όνομα του Πέδρο Μαρτίνς, φιγουράρει σε αυτά των υποψήφιων προπονητών για τον πάγκο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, σύμφωνα με την εφημερίδα “Record”.

Προφανώς και έχει βάση το δημοσίευμα, καθώς θα πρέπει αρχικά να επισημάνουμε κάτι. Έχει πολύ καλό ρεπορτάζ της Σπόρτινγκ και αρκετές φορές θέματα που αφορούν και τον Ολυμπιακό, επιβεβαιώθηκαν. Τελευταίο παράδειγμα, η συμφωνία των Πειραιωτών με τον πορτογαλικό σύλλογο για τον Ντανιέλ Ποντένσε. Για τη συμφωνία στα 7.000.000 ευρώ, ώστε να δοθεί τέλος στη δικαστική διαμάχη.

Στο θέμα Μαρτίνς τώρα. Είναι πολύ λογικό να αρέσει στην Σπόρτινγκ. Είδαν έναν προπονητή που γνώριζαν από το πορτογαλικό πρωτάθλημα, να αναλαμβάνει τον Ολυμπιακό. Μπορεί να μην κατέκτησε τίτλο πέρσι, αλλά δεδομένα αυτή τη στιγμή, εξαργυρώνει την πορεία του σε προκριματικά και πλέι οφ του Champions League. Ακόμη και το 2-2 με την Τότεναμ, την καλή εικόνα της ομάδας.

Ο Μαρτίνς, θα απασχολήσει και στο μέλλον τους Πορτογάλους. Τον έχουν σε εκτίμηση, αλλά ο ίδιος αυτή τη στιγμή δεν δείχνει να σκέφτεται κάτι άλλο. Δεν είναι ότι από το περιβάλλον του λένε πως είναι ευχαριστημένος στον Ολυμπιακό, ακόμη και σε έναν πάγκο με μεγάλη πίεση. Ειδικά τα τελευταία χρόνια. Είναι και το ότι και ο ίδιος στην τελευταία του συνάντηση με τους ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, είχε πει πως του αρέσουν τα μακροχρόνια πρότζεκτ και προτεραιότητά του, είναι να μείνει εδώ.

Ακόμη και πριν δέκα ημέρες και λίγο πριν την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, μιλώντας στην “O Jogo”, είχε πει το ίδιο ακριβώς! "Είμαι προπονητής που του αρέσουν τα πολύχρονα πρότζεκτ… Θα ήθελα να γράψω ιστορία στον Ολυμπιακό".

Με αυτά τα δεδομένα, αλλά και την αφοσίωση του Μαρτίνς στο σύλλογο, δεν υπάρχει κανένα θέμα για την Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Άλλο τι θα ήθελε η διοίκηση των Πορτογάλων, άλλο τι θα γίνει. Και ο ίδιος ο Μαρτίνς άλλωστε, γνωρίζει ότι μπροστά του έχει πολλές προκλήσεις. Το να πάρει τίτλο με τον Ολυμπιακό είναι ένα μεγάλο κίνητρο, ενώ φυσικά και η παρουσία του στο Champions League με την ομάδα που "έχτισε", του δίνει και μια άλλη προοπτική.

Το σίγουρο είναι πως με αυτή την πρόκριση στους ομίλους, ανέβηκε επίπεδο. Είναι πιθανό να δει το όνομά του και στο μέλλον να απασχολεί κάποιον άλλο πάγκο. Απλά είναι ικανοποιημένος στον Ολυμπιακό, υπάρχει εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του και έτσι θα συνεχίσει το έργο του, προπονώντας τους Πειραιώτες και διαβάζοντας τα δημοσιεύματα…

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ