ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η πρόταση του Καρεμπέ για τον ρατσισμό στο ποδόσφαιρο

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ STOIXIMAN ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ STOIXIMAN ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε στο ΒΒC για τον ρατσισμό στο χώρο του ποδοσφαίρου και πρότεινε τον υποβιβασμό των ομάδων που δεν θα λάβουν μέτρα απέναντι στους οπαδούς τους που δεν συμμορφώνονται.

Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ, φιλοξενήθηκε στο BBC και εξέφρασε την άποψή του για τον ρατσισμό στον χώρο του ποδοσφαίρου. Ο Γάλλος πρότεινε μέχρι και τον υποβιβασμό των ομάδων που δεν δεν θα λάβουν μέτρα απέναντι στους οπαδούς τους που δεν συμμορφώνονται.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: " Δεν είναι πλέον ποδοσφαιρικό θέμα. Είναι ζήτημα των κυβερνήσεων, ώστε συγκεκριμένοι οπαδοί να μην επιτρέπεται να ξαναμπούν στο γήπεδο. Ή θέμα των ομάδων να μιλήσουν στους οπαδούς τους γι' αυτό. Αν όχι, να υποβιβαστούν στη δεύτερη ή στην τρίτη κατηγορία. Έτσι θα το ξανασκεφτούν.

Πολλοί μαύροι ποδοσφαιριστές έχουν βιώσει ρατσισμό κι εμείς ακόμα στεκόμαστε στο «Πες όχι στον ρατσισμό». Νομίζω ότι αυτό είναι ξεπερασμένο. Πρέπει να πάμε βαθύτερα στο πρόβλημα. Όταν το χρώμα του δέρματός σου είναι διαφορετικό, μένεις στο περιθώριο. Δεν ισχύει μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά σε πολλά επαγγέλματα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Νέα ήττα για τη Γουλβς
Ολυμπιακός: Επιστολή στον Αυγενάκη για παρουσία οπαδών στα γήπεδα
"Επαφή του Ολυμπιακού με Σούμπασιτς"
Η δουλειά κέρδισε το Netflix στην καραντίνα
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ