ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η πρόταση της Οσμάνλισπορ για τον Εμενίκε

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÃÉÏÕÂÅÍÔÏÕÓ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / JUVENTUS - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÃÉÏÕÂÅÍÔÏÕÓ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / JUVENTUS - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Εμάνουελ Εμενίκε είναι κοντά στην επιστροφή του στην Τουρκία, με την Οσμάνλισπορ να είναι έτοιμη να τον κάνει δικό της. Ποια είναι η πρότασή της για τον φορ του Ολυμπιακού.

Το αποτυχημένο πέρασμα του Εμάνουελ Εμενίκε από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό φτάνει στο τέλος του, αφού όλα συγκλίνουν πως ο Νιγηριανός φορ θα επιστρέψει στην Τουρκία για λογαριασμό της Οσμάνλισπορ, η οποία θα αποτελέσει τον τρίτο σταθμό του στη γειτονική χώρα.

Σύμφωνα με το "Fotospor.com", η Οσμανλισπόρ θα αποκτήσει ως ελεύθερο τον Εμενίκε, ο οποίος εδώ και μερικές ημέρες προπονείται με την ομάδα Κ-20. Ουσιαστικά, είναι ξένο σώμα για τον Ολυμπιακό, που περιμένει να τον ξεφορτωθεί.

Το συμβόλαιο που του έχει προταθεί, είναι της τάξεως των 350.000 ευρώ μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ η προσφορά προβλέπει και οψιόν ανανέωσης για δύο ακόμη χρόνια.

Η περσινή αντίπαλος του Ολυμπιακού στους "32" του Europa League, είναι μόλις στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη, θέλει πάση θυσία επιθετικό και τον έχει βρει στο πρόσωπο του Εμενίκε, ο οποίος έχει ακόμα καλό όνομα στην Τουρκία.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ