ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η πρόκληση του Πέτγουεϊ στον Ρομπέρτο

Η πρόκληση του Πέτγουεϊ στον Ρομπέρτο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ σχολίασε σε φωτογραφία του Ρομπέρτο στο instagram, βάζοντας του μία ιδιαίτερη πρόκληση ενόψει του καλοκαιριού. Δείτε αναλυτικά.

Ο Ρομπέρτο ανέβασε μία φωτογραφία του στο instagram, σχολιάζοντας ότι "η ζωή είναι πολύ μικρή για να παραπονιέσαι και για να δίνεις δικαιολογίες και πολύ μεγάλη για να μην εκμεταλλεύεσαι το χρόνο". Από κάτω- όπως σε κάθε φωτογραφία του- έγινε επίθεση αγάπης από τους θαυμαστές του.

Ώσπου ανάμεσα στα σχόλια, διαβάσαμε: "Σε προκαλώ αυτό το καλοκαίρι. Δώσε μου πέντε σουτ στο χορτάρι και θα σου δώσω πέντε σουτ στο παρκέ. Μπάσκετ εναντίον ποδοσφαίρου, ας δούμε ποιος είναι καλύτερος".

Η πρόκληση του Πέτγουεϊ στον Ρομπέρτο

Ποιος έγραψε το συγκεκριμένο; Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Μπρεντ Πέτγουεϊ! Με τον Ρομπέρτο να μην έχει απαντήσει ακόμα, τουλάχιστον δημόσια.

UPDATE: "Χε,χε, Ναιιιι! Σύμφωνοι", απάντησε το απόγευμα του Σαββάτου ο Ρομπέρτο, αποδεχόμενος την πρόκληση του Πέτγουεϊ!

Η πρόκληση του Πέτγουεϊ στον Ρομπέρτο

Life its too short to be complaining.. Too short to be giving excuses... And very very long to don't take advantage of the time... #lifeisone #rj16

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Roberto Jimenez (@roberto_rj16) στις

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ