ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η πρεμιέρα του Τουρέ: με τον Λεβαδειακό την επόμενη Πέμπτη

Η πρεμιέρα του Τουρέ: με τον Λεβαδειακό την επόμενη Πέμπτη

Ο Γιάγια Τουρέ έπαιξε για τελευταία φορά με τη φανέλα του Ολυμπιακού στις 14 Μαΐου του 2006 κι επιστρέφει 12,5 χρόνια αργότερα, μετά από 2.087 ημέρες, ξανά στο «Καραϊσκάκη», για να υποδεχθεί τον Λεβαδειακό την Πέμπτη 27/9.

Το Sport24 σας ενημέρωσε από την προηγούμενη εβδομάδα πως η πρεμιέρα του Γιάγια Τουρέ με τη φανέλα του Ολυμπιακού θα διεξαχθεί στο ματς Κυπέλλου της προσεχούς εβδομάδας, λίγες ημέρες πριν από την εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Μετά την κλήρωση, λοιπόν, που έγινε στην ΕΠΟ πριν από λίγες ώρες οριστικοποιήθηκε ότι ο Ιβοριανός σούπερ σταρ θα αγωνιστεί για πρώτη φορά έπειτα από την επιστροφή του, στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» μπροστά στους φίλους της ομάδας, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να τον απολαύσουν ξανά, με αντίπαλο τον Λεβαδειακό.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την προσεχή Πέμπτη (27/9) σε ένα παιχνίδι που θα αποτελέσει, ασφαλώς, πόλο έλξης, όχι μόνο λόγω της πρεμιέρας του Γιάγια Τουρέ, αλλά κι επειδή σε αυτό το παιχνίδι ο Πέδρο Μαρτίνς είναι δεδομένο πως θα δώσει ανάσες σε βασικούς παίκτες, άρα θα επιλέξει πολλά νέα πρόσωπα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τρεις ημέρες νωρίτερα ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (Δευτέρα 24/9) και τρεις ημέρες αργότερα (Κυριακή 30/9) θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο.

Για την ιστορία το τελευταίο παιχνίδι του Γιάγια Τουρέ με την ερυθρόλευκη φανέλα ήταν στις 14 Μαΐου του 2006 με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Ιωνικό. Από εκεί που σταμάτησε συνεχίζει ακάθεκτος, λοιπόν, ο 35χρονος μέσος.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ