ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Η περίπτωση του Ολυμπιακού ικανοποιεί τον Φακούντο"

Shakhtar's Facundo Ferreyra celebrates towards aTV camera after scoring his team's second goal during the Europa League quarterfinal, first leg soccer match between SC Braga and Shakhtar Donetsk at the Municipal stadium in Braga, Portugal, Thursday April 7, 2016. (AP Photo/Paulo Duarte)
Shakhtar's Facundo Ferreyra celebrates towards aTV camera after scoring his team's second goal during the Europa League quarterfinal, first leg soccer match between SC Braga and Shakhtar Donetsk at the Municipal stadium in Braga, Portugal, Thursday April 7, 2016. (AP Photo/Paulo Duarte) AP PHOTO/PAULO DUARTE

Στην Πορτογαλία υποστηρίζουν πως ο Φακούντο Φερέιρα "ψήνεται" με την προοπτική να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό από τον Γενάρη.

Ο Ολυμπιακός είναι σε αναζήτηση επιθετικού ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, οι προτάσεις για παίκτες φτάνουν σωρηδόν στα γραφεία της ΠΑΕ και τα δημοσιεύματα που εμπλέκουν τους ερυθρόλευκους σε μεταγραφικές... ανησυχίες είναι καθημερινά.

Στο Sport24.gr διαβάσατε για την περίπτωση του Φακούντο Φερέιρα και γιατί είναι ένας επιθετικός που απασχολεί σοβαρά τον Πέδρο Μαρτίνς.

Τη Δευτέρα (10/12) η " Α Bola" ήρθε να φουντώσει λίγο ακόμη το συγκεκριμένο σενάριο, υποστηρίζοντας πως ο Αργεντίνος φορ μοιάζει "ψημένος" για την προοπτική του Ολυμπιακού!

"Η υπόθεση μετακίνησης του στην Ελλάδα ικανοποιεί τον επιθετικό των "Αετών". Ο Φερέιρα είναι τέταρτος φορ στην ιεραρχία της Μπενφίκα και δεν θέλει να παραμείνει υπό αυτές τις συνθήκες. Ο Πέδρο Μαρτίνς, κόουτς του Ολυμπιακού, γνωρίζει την κατάσταση και θεωρεί τον Φερέιρα έναν σημαντικό παίκτη για το δεύτερο μισό της σεζόν", αναφέρει μεταξύ άλλων το ρεπορτάζ των Πορτογάλων.

Ο 27χρονος Αργεντίνος (με ιταλικό διαβατήριο) φορ αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την Μπενφίκα (7 συμ., 1 γκολ) ως ελεύθερος από την Σαχτάρ (115 συμ., 60 γκολ) και έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2022, με ετήσιες απολαβές ύψους 2,2 εκατ. ευρώ. Ωστόσο δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στους "Αετούς" της Λισσαβώνας και ψάχνει την επόμενη ομάδα του.

Στο δημοσίευμα γίνεται λόγος και για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Φρέντι Μοντέρο, ως μια εναλλακτική λύση και λιγότερο δαπανηρή για τους ερυθρόλευκους σε σχέση με τον Φακούντο Φερέιρα.

Δείτε τον Αργεντίνο φορ εν δράσει με τη φανέλα της Σαχτάρ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ