ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η παραδοχή του Μιραλάς για Ολυμπιακό

Apollon's Allan, right, fights for the ball with Everton's Kevin Mirallas during the Europa League group E soccer match between Apollon Limassol and Everton at the GSP stadium, in Nicosia, Cyprus, on Thursday, Dec. 7, 2017. (AP Photo/Petros Karadjias)
Apollon's Allan, right, fights for the ball with Everton's Kevin Mirallas during the Europa League group E soccer match between Apollon Limassol and Everton at the GSP stadium, in Nicosia, Cyprus, on Thursday, Dec. 7, 2017. (AP Photo/Petros Karadjias) AP

Τις αυξημένες πιθανότητες επιστροφής του στον Ολυμπιακό εκμυστηρεύτηκε σε κυπριακό ΜΜΕ ο Κέβιν Μιραλάς, που πάντως σύστησε υπομονή καθώς θα πρέπει να συμφωνήσει και η Έβερτον.

Ακόμη ένα κεφάλαιο ήρθε να προστεθεί στο... έργο επιστροφής του Κέβιν Μιραλάς στον Ολυμπιακό και στις πιθανότητες η επιστροφή αυτή να πραγματοποιηθεί την προσεχή χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός ήταν στην αποστολή της Έβερτον που ταξίδεψε στην Κύπρο για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Λεμεσού (6η αγωνιστική Europa League) και μάλιστα ξεκίνησε στο βασικό σχήμα έχοντας την ασίστ στο δεύτερο γκολ του Αντεμόλα Λούκμαν και της ομάδας του στο ματς.

Η Έβερτον κέρδισε με σκορ 3-0, ο Μιραλάς έμεινε για 88 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο (αντικαταστάθηκε από τον Άαρον Γκόρντον) αλλά η βραδιά απέκτησε ξαφνικά ξεχωριστό ενδιαφέρον για τους φίλους του Ολυμπιακού μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Σύμφωνα με το " kerkida.net" ο 30χρονος Βέλγος δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις on camera αλλά μακριά από αυτή παραδέχθηκε ότι η επιστροφή του στον Ολυμπιακό είναι σε καλό δρόμο.

"Είναι αλήθεια. Βρίσκομαι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό ενόψει Ιανουαρίου. Να κάνουμε λίγη υπομονή όμως, διότι δεσμεύομαι με συμβόλαιο με την Έβερτον", ήταν όσα εκμυστηρεύθηκε ο Μιραλάς σύμφωνα με την κυπριακή ιστοσελίδα.

Αυτή τη στιγμή πράγματι ως μεγαλύτερο εμπόδιο για να ξαναβάλει τα ερυθρόλευκα ο Κέβιν Μιραλάς μοιάζει η Έβερτον, καθώς ο ίδιος ο παίκτης είναι ξεκάθαρος για την δική του επιθυμία και σε μεγάλο ποσοστό τα έχει βρει με τον Ολυμπιακό. Αν υπάρξει συμφωνία και μεταξύ των συλλόγων, τότε ο Βέλγος θα επιστρέψει στην ομάδα που ξαναέβαλε την καριέρα του σε ράγες.

Photo credits: AP Photo/Petros Karadjias

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πάλι έξω, πάλι τα ίδια ο Εμενίκε!
Απαγόρευση μετακίνησης οπαδών του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ