ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η ομιλία Σίλβα και ο Κασάμι σε ρόλο… Μιλιβόγεβιτς

Η ομιλία Σίλβα και ο Κασάμι σε ρόλο… Μιλιβόγεβιτς
INTIME SPORTS

Τι είπε στους παίκτες του Ολυμπιακού ο Μάρκο Σίλβα για την "πρόκληση της Μπάγερν" και για τον φόβο που δεν πρέπει να έχουν. Ο Κασάμι δοκιμάστηκε στην προπόνηση της Δευτέρας (14/9) δίπλα στον Καμπιάσο.

Πλησιάζει η ώρα του μεγάλου ματς και στο Ρέντη οι ρυθμοί έχουν ανέβει για τα καλά. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που πραγματικά ο Μάρκο Σίλβα δεν έχει καταλήξει ακόμα στους «11» που θα επιλέξει για την πρώτη μάχη των ομίλων του Champions League.

Η προπόνηση ξεκίνησε με μία ομιλία από πλευράς Πορτογάλου τεχνικού. Γενικώς ο Σίλβα δεν μιλάει μπροστά σε όλη την ομάδα. Προτιμάει να πιάνει ξεχωριστά τους παίκτες του και να κάνει τετ α τετ. Την Δευτέρα (14/9) όμως προτίμησε να τους «ντοπάρει» ψυχολογικά. Δεν στάθηκε καθόλου σε αγωνιστικά ζητήματα ή θέματα τακτικής και τρόπου παιχνιδιού της Μπάγερν.

Φοβού τους Βαυαρούς στις πρεμιέρες του Champions League!

«Θα αντιμετωπίσουμε μία πολύ μεγάλη ομάδα και αυτό από μόνο του αποτελεί τεράστια πρόκληση για όλους σας. Από μόνο του το όνομα του αντιπάλου είναι πρόκληση. Με συγκέντρωση μπορούμε να τα καταφέρουμε. Δεν πρέπει να τους φοβηθούμε. Αν παίξουμε την μπάλα μας μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα. Περισσότερα για τον τρόπο παιχνιδιού της Μπάγερν θα πούμε αύριο και λίγο πριν από το παιχνίδι», τους είπε μεταξύ άλλων.

Πάμε τώρα στα αμιγώς αγωνιστικά. Έκανε αρκετές δοκιμές ο Σίλβα την Δευτέρα (14/9). Για αρκετή ώρα όμως είχε τους Ρομπέρτο, Ομάρ, Ντα Κόστα, Σιόβας, Μαζουακού, Καμπιάσο, Κασάμι, Τσόρι, Πάρντο, Ερνάνι και Ιντέγιε. Με τον Κασάμι μάλιστα είχε και τετ α τετ, δίνοντας την εντύπωση σε όλους ότι τελικά θα τον ξεκινήσει.

Η ζωή με και χωρίς τον Ρόμπεν

Με βάση τις δοκιμές αυτοί οι έντεκα είναι οι επικρατέστεροι. Όμως, πολλές φορές ο Πορτογάλος τεχνικός έχει αιφνιδιάσει με τις επιλογές του. Ο Φινμπόγκασον για παράδειγμα διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα αντί του Ιντέγιε. Επίσης, υπάρχει και ένα σενάριο με τον Φορτούνη στα άκρα αντί του Ερνάνι και τον Τσόρι πίσω από τον φορ. Να συνυπάρξουν δηλαδή ο Κώστας και ο Ντομίνγκες. Δεν το έχει δοκιμάσει πάντως ακόμα στο Ρέντη. Τελευταία φορά που οι Τσόρι - Φορτούνης είχαν παίξει μαζί σε οικογενειακό διπλό ήταν στην… Ολλανδία.

Η προπόνηση της Τρίτης (15/9) ενδεχομένως να είναι ακόμα πιο… διαφωτιστική. Η είδηση την Δευτέρα (14/9) πάντως είναι ότι ο Μπουχαλάκης το πολύ-πολύ να είναι στην 18άδα και ο Κασάμι να αποτελέσει τελικά τον αντι-Μιλιβόγεβιτς. Απ’ ό,τι δείχνουν τα πράγματα, ο γρίφος στα χαφ λύθηκε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Το σερί του Ρομπέρτο σε ένα βίντεο

Γιατί βγάζει σπυριά ο Σίλβα!

Όταν ο Καρβάγιο έβγαλε εκτός εαυτού τον Γουαρδιόλα!

Μπόατενγκ και Αλκάνταρα αποθεώνουν τους οπαδούς του Ολυμπιακού

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ