ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ομιλία Μαρινάκη στ' αποδυτήρια: Ο ενθουσιασμός των παικτών του Ολυμπιακού για το πριμ (VIDEO)

Η ομιλία Μαρινάκη στ' αποδυτήρια: Ο ενθουσιασμός των παικτών του Ολυμπιακού για το πριμ (VIDEO)
Μαρινάκης

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού μετά την πρόκριση επί της Μίλαν. "Η πιο ιστορική νίκη" ανέφερε χαρακτηριστικά. Χαμός στην ανακοίνωση του πριμ προς τους "ερυθρόλευκους". (VIDEO)

Χαμός επικράτησε στ' αποδυτήρια του Ολυμπιακού μετά την ιστορική νίκη (3-1) επί της Μίλαν και την πρόκριση στους 32 του Europa League. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης συνεχάρη τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο των "ερυθρολεύκων" για τη σημαντική επιτυχία.

"Θέλω να συγχαρώ τους πάντες, ήταν μεγάλη νίκη, αλλά επίσης ήταν σπουδαία η απόδοση όλων και αυτό μετράει διπλά. Πιστεύω ότι ήταν η πιο ιστορική νίκη και φυσικά η μεγαλύτερη πρόκληση στην ιστορία μας, το να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Γνωρίζω ότι μέχρι και σήμερα είχαμε τις δυσκολίες μας, αλλά είμαστε εκεί, όπως έχω δει και πολλούς από εσάς, για να στηρίξουμε στις δύσκολες στιγμές. Και φυσικά, όταν γιορτάζουμε, είναι όλοι μέσα, το έχουμε δει πολλές φορές", υποστήριξε αρχικά.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ζήτησε μόνο νίκες κι εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να φθάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μάλιστα, χαμός επικράτησε κατά την ανακοίνωση του πριμ ύψους 500.000 ευρώ προς τους παίκτες.

"Επομένως, αυτό που θέλω από εσάς, είναι πρωτίστως να ξέρετε ότι είστε ικανοί να κερδίσετε το ελληνικό πρωτάθλημα. Από εδώ και στο εξής δεν θα πρέπει να χάνετε από κανέναν! Μόνο νίκες! Και νομίζω ότι εάν αυτό συμβεί, έχουμε πολύ καλή πιθανότητα να είμαστε εμείς οι πρωταθλητές! Συνεχίστε να προχωράτε. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους, αλλά και τον προπονητή σας, ο οποίος έχει προσπαθήσει για το απολύτως καλύτερο, όλο το τεχνικό επιτελείο και όλους όσους είναι γύρω σας, είμαστε όλοι οικογένεια. Και σήμερα το πριμ σας είναι μισό εκατομμύριο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ