ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Η Νάπολι προσφέρει 15 εκατ. ευρώ για Τσιμίκα, ο Ολυμπιακός θέλει 20"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Η Νάπολι είναι έτοιμη να προσφέρει 15 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό για τον Κώστα Τσιμίκα σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της Gazzetta Dello Sport. Οι "ερυθρόλευκοι" ζητούν 20 εκατ. ευρώ με βάση τις ίδιες πληροφορίες.

Το φλερτ της Νάπολι με τον Κώστα Τσιμίκα καλά κρατεί. Θα θυμάστε τα διαδοχικά ρεπορτάζ της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου για τους "παρτενοπέι" και το ενδιαφέρον τους προς τον αριστερό μπακ του Ολυμπιακού. Η "κάψα" της ιταλικής ομάδας για τον διεθνή ακραίο αμυντικός δεν έχει περάσει, καθώς σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της Gazzetta Dello Sport, ετοιμάζεται πρόταση 15 εκατ. ευρώ για τον 24χρονο.

Στην ιταλική εφημερίδα αναφέρεται: "Αυτή τη στιγμή, υπάρχει μόνο ένας παίκτης για τη θέση, ο Μάριο Ρουί, καθώς η επάνοδος του Φαουζί Γκουλάμ καθυστερεί, εδώ και δύο χρόνια. Η Νάπολι είναι έτοιμη να παρουσιάσει στον Ολυμπιακό πρόταση 15 εκατ. ευρώ για τον 24χρονο Κώστα Τσιμίκα. Το όνομά του βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, είναι το προφίλ ενός παίκτη που ιντριγκάρει τόσο τη διοίκηση όσο και το προπονητικό τιμ.

Οι συζητήσεις ανάμεσα στα δύο κλαμπ αναμένεται να τραβήξουν αρκετά, διότι η ελληνική ομάδα τον κοστολογεί 20 εκατ. ευρώ, πέντε περισσότερα από αυτά που προσφέρει η Νάπολι. Ο Τζουντόλι, ωστόσο, είναι πεπεισμένος ότι θα φτάσει σε συμφωνία όταν έρθει η αποφασιστική στιγμή, βάζοντας στο τραπέζι μπόνους".

Ο Τσιμίκας έχει πραγματοποιήσει φέτος την κορυφαία χρονιά της καριέρας του, πιάνοντας εξαιρετική απόδοση σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια που έχει δώσει ο Ολυμπιακός σε Ελλάδα και Ευρώπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Το ξεχωριστό ρεκόρ του Ελ Αραμπί
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ