ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Η Μπολόνια σκέφτεται πρόταση 5.000.000 ευρώ για Μπουχαλάκη"

CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΟΣΦΠ - ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΟΣΦΠ - ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ιταλού δημοσιογράφου, Αλφρέντο Πεντουλά, η Μπολόνια σκέφτεται να καταθέσει πρόταση ύψους 5.000.000 ευρώ στον Ολυμπιακό για τον Ανδρέα Μπουχαλάκη.

Στο στόχαστρο της Μπολόνια βρίσκεται ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ιταλού δημοσιογράφου, Αλφρέντο Πεντουλά. Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο αρχισκάουτ των "ροσομπλού", Μάρκο ντι Βάιο παρακολούθησε δια ζώσης την αναμέτρηση με την Μπασακσεχίρ και παρότι δεν εντυπωσιάστηκε από την εμφάνιση του 26χρονου μέσου, εκτιμά την ποιότητά του και έχει δώσει θετική εισήγηση για την απόκτησή του.

Μάλιστα, ο Πεντουλά το πηγαίνει κι ένα βήμα παρακάτω, καθώς υποστηρίζει πως η Μπολόνια είναι διατεθειμένη να προσφέρει 5.000.000 ευρώ στον Ολυμπιακό προκειμένου να τον πείσει να συναινέσει στην παραχώρηση του Μπουχαλάκη. Ωστόσο, πέρα από τον διεθνή χαφ, οι διοικούντες την ιταλική ομάδα κοιτάζουν και την περίπτωση του Σάνιν Πρτσιτς που αγωνίζεται στην Στρασμπούργκ και κατά το παρελθόν έχει περάσει από την Ιταλία με τη φανέλα των Τορίνο και Περούτζια.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ρούμπεν Σεμέδο: Από τη φυλακή στην Εθνική μέσω Ολυμπιακού
"Η Μπολόνια στο Καραϊσκάκης για τον Μπουχαλάκη"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ