ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Η Λας Πάλμας θέλει 900.000 ευρώ από τον Ολυμπιακό για Εμενίκε"

"Η Λας Πάλμας θέλει 900.000 ευρώ από τον Ολυμπιακό για Εμενίκε"

Η Λας Πάλμας, σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, σκοπεύει να ζητήσει από τον Ολυμπιακό τις 900.000 ευρώ που ξόδεψε για το δανεισμό του Εμάνουελ Εμενίκε καθώς ισχυρίζεται ότι οι "ερυθρόλευκοι" είχαν γνώση για τον τραυματισμό του Νιγηριανού.

Η Λας Πάλμας μετρά της "πληγές" της, καθώς μένει μόνο το τυπικό (μαθηματικό) σκέλος για τον υποβιβασμό της από την Primera στη Segunda Division.

Μια μεγάλη "πληγή" είναι κι ο Εμάνουελ Εμενίκε, ο οποίος αποκτήθηκε στην εκπνοή της παρελθούσας (χειμερινής) μεταγραφικής περιόδου, αλλά λόγω τραυματισμού δεν έχει φορέσει ούτε λεπτό - ούτε πρόκειται και να φορέσει στο εναπομείναν κομμάτι της σεζόν - τη φανέλα της ομάδας των Καναρίων Νήσων.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα, "Provincia", η "ουνιόν" (παρατσούκλι της Λας Πάλμας) αναμένεται να ζητήσει από τον Ολυμπιακό να της επιστραφούν τα 900.000 ευρώ που ξόδεψε για τον εξάμηνο δανεισμό του 30χρονου Νιγηριανού επιθετικού.

Όπως υποστηρίζεται στο δημοσίευμα η ισπανική νησιωτική ομάδα διαθέτει ένα έγγραφο που αποδεικνύει ότι τόσο ο Ολυμπιακός όσο κι ο Αφρικανός ποδοσφαιριστής γνώριζαν για τον τραυματισμό χωρίς να την ενημερώσουν.

Υπενθυμίζεται ότι από της Λας Πάλμας αγωνίζονται ως δανεικοί στην ΑΕΚ την τρέχουσα σεζόν οι Μάρκο Λιβάγια και Σέρχιο Αραούχο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ