ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το Sport24.gr σχολιάζει την απόδοση των παικτών του Ολυμπιακού στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Γιουνγκ Μπόις που ολοκληρώθηκε ισόπαλη 1-1. Οι Πειραιώτες προκρίθηκαν στους "32" του Europa League.

Ο Ολυμπιακός έμεινε στο 1-1 με την Γιουνγκ Μπόις στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων, παρ' όλα αυτά κατάφερε να προκριθεί στους "32" του Europa League. Το Sport24.gr σχολιάζει την απόδοση των παικτών του Πάουλο Μπέντο στον αγώνα με τους Ελβετούς.

Λεάλι: Έκανε μια πολύ καλή επέμβαση σε τετ α τετ με τον Οαρό, έδιωξε το σουτ του Μπερτόνε στο 56', όμως στην φάση του γκολ δυο λεπτά μετά δεν κατάφερε να αντιδράσει, χωρίς να πει κάποιος ότι φέρει ευθύνη. Έκανε και ένα αβίαστο λάθος στο 8', τροφοδοτώντας αντίπαλό του. Κάνει ορισμένα αβίαστα λάθη ο Ιταλός γκολκίπερ, ίσως είναι και θέμα ρυθμού. Δεν εμπνέει 100% σιγουριά στους συμπαίκτες του, όμως θέλει και σερί παιχνίδια στα πόδια του.

Φιγκέιρας: Δεν εκτέθηκε πίσω, δεν έκανε το χοντρό λάθος, ενώ μπροστά οι περισσότερες μεταβιβάσεις του δεν ήταν καλές από τα δεξιά, όμως από δική του μπαλιά θα μπορούσε να σκοράρει ο Ελιουνούσι στη μεγαλύτερη ευκαιρία του Ολυμπιακού στο παιχνίδι, ενώ στο 85' έκανε καλό σουτ που πέρασε λίγο άουτ.

Μποτία: Δεν βρέθηκε σε καλή βραδιά ο Ισπανός αμυντικός. Χάνει τον Οαρό στην φάση του γκολ, πήρε μια κίτρινη χάνοντας το ματς με τον ΑΠΟΕΛ επειδή δεν προλάβαινε τον αντίπαλό του και γενικά έδειξε να μην στέκεται καλά στο χορτάρι. Έχουμε δει και καλύτερες εμφανίσεις από τον Μποτία, που όλοι ξέρουμε τα δυνατά και αδύνατα σημεία του.

Ντα Κόστα: Καλύτερος μεν από τον Μποτία, αλλά είχε και αυτός τα θέματά του στο ματς. Προς το τέλος του αγώνα, παραλίγο να κοστίσει η ασυνεννοησία του με τον Λεάλι, αλλά ο Ιταλός μπλόκαρε τελικά. Ο Μαροκινός είναι σέντερ μπακ συγκεκριμένων δυνατοτήτων και στο αποψινό ματς έδειξε αρκετές από τις αδυναμίες του.

Ρέτσος: Μια χαρά στάθηκε ο νεαρός αμυντικός, ο οποίος σε ορισμένες περιπτώσεις έκοψε με μαεστρικό τρόπο τους αντιπάλους του. Υπήρχαν πολλά ζευγάρια μάτια πάνω του και με δεδομένο ότι παίζει αριστερό μπακ που δεν είναι η φυσική του θέση, στάθηκε πολύ καλά.

Μιλιβόγεβιτς: Έχουμε δει πολύ πιο πληθωρικές εμφανίσεις από τον Σέρβο κεντρικό μέσο, ο οποίος έκανε αρκετά λάθη στο ματς και δεν βρέθηκε σε καλή βραδιά. Ήταν λίγες οι στιγμές που τον θυμόμαστε στο παιχνίδι, ίσως επηρεασμένος και από την αποχή. Ο έλλειψη ρυθμού φάνηκε να τον επηρεάζει.

Μαρτίνς: Το ίδιο με τον "Μίλι" ισχύει και με τον Πορτογάλο, ο οποίος δεν πέρασε τις κάθετες που μας έχει συνηθίσει, ούτε απείλησε ο ίδιος την εστία της Γιουνγκ Μπόις. Σε ρηχά νερά ειδικά σε σχέση τα υψηλά του στάνταρ.

Φορτούνης: Έβαλε το γκολ με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ, θα μπορούσε να σκοράρει και λίγα λεπτά μετά πάλι από στημένη μπάλα, όμως οργανωτικά δεν βοήθησε ιδιαίτερα. Δεν ήταν μια βραδιά που ο Τρικαλινός κατάφερε να φτιάξει το παιχνίδι του Ολυμπιακού, να μοιράσει μπαλιές, να πατήσει περιοχή και να τον "νιώσουν" συμπαίκτες και αντίπαλοι. Πάντως, βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα...

Ελιουνούσι: Μοιραίος για τον Ολυμπιακό, χάνοντας την ευκαιρία της χρονιάς για τον Ολυμπιακό στο γύρισμα του Φιγκέιρας. Πάσα πάρτο-βάλτο και όμως έστειλε την μπάλα πάνω από το δοκάρι. Είχε και άλλη μια φάση στα πρώτα λεπτά που έκανε κακό τελείωμα με το δεξί. Μπορεί πολλά παραπάνω ο Νορβηγός.

Σεμπά: Τρεις φορές βρέθηκε σε καλή θέση για γκολ, αλλά τις σπατάλησε. Ειδικά αυτές στο 47' και στο 50' ήταν ξεκάθαρες ευκαιρίες για να σκοράρει. Σε μια δυο φάσεις ακόμα, δεν έκανε καλή πάσα. Προσπάθησε, είχε όρεξη, πάλεψε, έτρεξε, έδωσε μάχες, τακτικά ήταν πάλι μια χαρά, αλλά υστέρησε στην τελική προσπάθεια.

Ιντέγε: Δεν ήταν καθοριστικός για τον Ολυμπιακό, αφού εγκλωβίστηκε από την άμυνα της Γιουνγκ Μπόις και δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα. Σκόραρε μια φορά, αλλά ήταν οφσάιντ και γενικά ήταν λίγες οι στιγμές του που κατάφερε να ξεφύγει από τα μαρκαρίσματα και να βρει χώρους για να κινηθεί. Έχουμε δει πολύ καλύτερες εμφανίσεις από τον Ιντέγε.

Μανθάτης: Μπήκε προς το τέλος του αγώνα και είχε μια καλή ενέργεια από τα δεξιά, όπου πέρασε μαεστρικά έναν αντίπαλό του, αλλά η σέντρα του κόντραρε σε αντίπαλο. Προσπάθησε να βοηθήσει στο δεκάλεπτο περίπου που αγωνίστηκε ο νεαρός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Στους "32" του Europa League o Ολυμπιακός, 1-1 με τη Γιουνγκ Μπόις
"Αναστενάρης" στους 32
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ