ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού
INTIME SPORTS

Η κριτική των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού από την αναμέτρηση στο "Γ. Καραϊσκάκης" κόντρα στην Αρσεναλ.

Ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός στο ματς με την Άρσεναλ και πήρε την δίκαιη νίκη με 3-1, η οποία ωστόσο δεν του έφτασε για να προκριθεί στην επόμενη φάση του Champions League.

Από τους παίκτες που ξεχώρισαν από τους πρωταθλητές Ελλάδος είναι οι Φουστέρ, Μανιάτης και Μοδέστο. Αν και όλοι ήταν υπέροχοι σε ένα βράδυ που η τύχη δεν ήταν με το μέρος τους.

Μπάλας Μέγκιερι

Ο Ούγγρος τερματοφύλακας ήταν σταθερός και έκανε σωτήριες επεμβάσεις όποτε χρειάστηκε, ενώ δεν φέρει ευθύνη στο γκολ της Άρσεναλ.

Ιβάν Μαρκάνο

Στα αμυντικά του καθήκοντα τα πήγε αρκετά καλά δεν είχε προβλήματα, αλλά δεν βοήθησε όσο θα έπρεπε στην επίθεση.

Όλοφ Μέλμπεργκ

Είχε κάποια λάθη στο ξεκίνημα του αγώνα όπου η Άρσεναλ δημιούργησε κάποιες φάσεις, αλλά στην συνέχεια ανέβασε την απόδοσή του και ήταν ο γνωστός καλός Μέλμπεργκ.

Αβραάμ Παπαδόπουλος

Πολύ καλός σε ένα ακόμη ματς, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Βέβαια δέχθηκε μια κάρτα η οποία θα του στοιχίσει την συμμετοχή στο επόμενο ματς.

Βασίλης Τοροσίδης

Καλός ο αρχηγός του Ολυμπιακού, δεν είχε προβλήματα αμυντικά, ενώ πήρε και αρκετές πρωτοβουλίες για να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις από την δεξιά πλευρά.

Φρανσουά Μοδέστο

Από τους κορυφαίους του Ολυμπιακού. Έτρεχε, έκοβε, δημιουργούσε κινδύνους στα καρέ της Άρσεναλ και η απόδοσή του αυτή επιβραβεύτηκε με το γκολ που σημείωσε στο τέλος του αγώνα.

Γιάννης Μανιάτης

Πολύ καλός σε ένα ακόμη ματς στην μεσαία γραμμή ο Γιάννης Μανιάτης. Ήταν παντού πίσω από την μπάλα στον χώρο του κέντρου, πήρε και πρωτοβουλίες και θα μπορούσε να είχε σημειώσει και γκολ.

Κέβιν Μιραλάς

Έτρεξε πήρε μπάλες, δημιούργησε κινδύνους, αλλά δεν είχε το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια.

Νταβίδ Φουστέρ

Για όσο αγωνίστηκε ήταν ο κορυφαίος του Ολυμπιακού. Έτρεξε, δημιούργησε το πρώτο γκολ για τον Τζεμπούρ, πέτυχε το δεύτερο έστω και με την βοήθεια της τύχης, ενώ μαζί με Μοδέστο και Μανιάτη έκαναν άλλη την δουλειά στην μεσαία γραμμή.

Χοσέ Χολέμπας

Δεν είχε πολλά προβλήματα στο ξεκίνημα του αγώνα, αλλά τραυματίστηκε στο 38' και αντικαταστάθηκε από τον Ορμπάιθ.

Ραφίκ Τζεμπούρ

Ο Ράφικ Τζεμπούρ σε ένα ακόμη ματς έκανε αυτό που ξέρει πολύ καλά. Δηλαδή να σκοράρει. Πέτυχε το 10ο φετινό του τέρμα με τον Ολυμπιακό φέτος και άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη επί της Άρσεναλ.

Αλλαγές

Πάμπλο Ορμπάιθ

Αντικατέστησε τον Χολέμπας και δεν είχε προβλήματα στην μεσαία γραμμή από τους παίκτες του Αγγλικού συλλόγου.

Τζαμέλ Αμπντούν

Πήρε την θέση του Φουστέρ, αλλά σε ένα ακόμη ματς δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο για όσο αγωνίστηκε.

Τάσος Παπάζογλου

Μπήκε στις καθυστερήσεις και δεν μπορεί να κριθεί

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ