ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η "κατασκοπία" ξεκίνησε για τον Ολυμπιακό

EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ËÏÕÊÅÑÍÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ËÏÕÊÅÑÍÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του έχουν την ευκαιρία να περάσουν από "κόσκινο" τους Τούρκους και τους Άγγλους το προσεχές διάστημα για να είναι προετοιμασμένοι για το τι θα συναντήσουν στις 23 Αυγούστου. Τι έγραψαν στην Τουρκία για παρουσία "ερυθρόλευκου" σκάουτ στην Πόλη.

Το 4-0 επί της Λουκέρνης δίνει τη δυνατότητα στον Πέδρο Μαρτίνς και τους συνεργάτες του να αρχίσουν καταστρώνουν από τώρα τα πλάνα τους για το παιχνίδι της 23ης Αυγούστου κόντρα στην Μπασακσεχίρ ή την Μπέρνλι.

Για την ακρίβεια έχουν ήδη ξεκινήσει τη μελέτη των Τούρκων και των Άγγλων, έτσι ώστε να είναι απολύτως προετοιμασμένοι και να ξαναδώσουν τον αντίπαλο στο… πιάτο στους παίκτες του Ολυμπιακού. Όπως είχαν πράξει δηλαδή και με την Λουκέρνη, καθώς οι Πειραιώτες γνώριζαν μέχρι και τι… νούμερο παπούτσι φορούν οι Ελβετοί!

Το πρώτο ματς στην Κωνσταντινούπολη έληξε 0-0. Οπότε είναι ανοικτή η υπόθεση πρόκριση ανάμεσα σε Μπασακσεχίρ και Μπέρνλι. Σύμφωνα με τους Τούρκους πάντως, ο Πέδρο Μαρτίνς προνόησε και είχε άνθρωπό του στο "Fatih Terim Stadium" για να πάρει μία πρώτη γεύση από τους δύο υποψήφιους αντιπάλους.

Το ίδιο θα συμβεί φυσικά και στη ρεβάνς της Αγγλίας. Κι εκεί θα έχει άνθρωπο ο Ολυμπιακός και ανάλογα με το ποιος θα περάσει, θα κανονίσει ο Μαρτίνς και τα ανάλογα ταξίδια.

Αν προκριθούν οι Τούρκοι, τότε συνεργάτης του θα βρεθεί στις 19 Αυγούστου στο ματς Κασίμπασα – Μπασακσεχίρ.

Αν προκριθούν οι Άγγλοι, τότε θα στείλει την ίδια μέρα συνεργάτη του στο Μπέρνλι – Γουότφορντ.

Δεν πρόκειται να αφήσει τίποτα στην τύχη ο Πορτογάλος τεχνικός. Η "κατασκοπία" πάντως έχει ήδη ξεκινήσει…

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ