ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η φοβερή σύμπτωση με Γκαρθία - Μίτσελ

Η φοβερή σύμπτωση με Γκαρθία - Μίτσελ
INTIME SPORTS

Ένα πρόβλημα υγείας δεν επέτρεψε στον Όσκαρ Γκαρθία να κάτσει στον πάγκο του Ολυμπιακού στη ρεβάνς Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ. Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί το 2013 με τον Μίτσελ, σε ρεβάνς της ημιτελική φάσης της διοργάνωσης.

Στο πούλμαν του Ολυμπιακού για το ΟΑΚΑ και τη ρεβάνς Κυπέλλου (προημιτελική φάση) με την ΑΕΚ, δεν μπήκε ο Όσκαρ Γκαρθία.

Ο Ισπανός τεχνικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην κοιλιακή χώρα, εξετάστηκε από τους γιατρούς της ομάδας και μπήκε στο νοσοκομείο με φλεγμονή σκωληκοειδίτιδας! Έτσι δεν θα κάτσει στον πάγκο των Πειραιωτών στο ΟΑΚΑ, με τους Χρήστο Κόντη και Αντόνιο Βιθέντε Πούτσε (δηλώθηκε ως πρώτος στο φύλλο αγώνα) να τον αντικαθιστούν.

Κάπου εδώ έρχεται μια φοβερή σύμπτωση με έναν συμπατριώτη του Όσκαρ Γκαρθία και ιδιαίτερα αγαπητό στους φίλους του Ολυμπιακού, επίσης Ισπανό τεχνικό, τον Μίτσελ.

Στις 27 Απριλίου του 2013, παραμονή της ρεβάνς με τον Πανθρακικό για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Μίτσελ εισήχθη εκτάκτως στο θεραπευτήριο Metropolitan, με διάγνωση οξείας παγκρεατίτιδας, λόγω χοληδοχολιθιάσεως.

Ανήμερα του αγώνα ο Ισπανός τεχνικός υποβλήθηκε σε ERCP (ενδοσκοπική ανάστροφη χολάγγειο - παγκρεατογραφεία) και πήρε εξιτήριο λίγες μέρες, συγκεκριμένα την 1η Μάη.

Για την ιστορία, ο Ολυμπιακός με τον Βίκτορ Σάντσεθ στον πάγκο του κέρδισε τον Πανθρακικό με 2-1 και με το συνολικό 8-3 (6-2 το πρώτο ματς) πήρε το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χωρίς Γκαρθία στο ΟΑΚΑ!
Το μήνυμα του Καραπαπά στον Γκαρθία
Στου Ρέντη οι οπαδοί πριν την αναχώρηση για το ΟΑΚΑ
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ