ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η φορτισμένη αφιέρωση του Βαγγέλη Μαρινάκη στον φίλο του που έφυγε από τη ζωή

CHAMPIONS LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÌÐÁÓÁÊÓÅ×ÉÑ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÌÐÁÓÁÊÓÅ×ÉÑ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Μπασακσεχίρ, αφιέρωσε τη νίκη στον φίλο του, Γιώργο Μαυροσκότη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών.

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την πρόκριση επί της Μπασακσεχίρ, καθώς επικράτησε 2-0 στο "Γ. Καραϊσκάκης" και σε συνδυασμό με το 0-1 του πρώτου αγώνα πήρε το εισιτήριο για τα playoffs του Champions League.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε στους εκπροσώπους Τύπου και αφού έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα του, αφιέρωσε τη νίκη στον φίλο του, Γιώργο Μαυροσκότη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών.

"Σήμερα για μας, όπως είχα πει και μετά το τέλος του πρώτου αγώνα, ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς, με μια ομάδα που είχε στη διάθεσή της πάρα πολλούς καλούς και ακριβούς παίκτες, οι οποίοι μας δυσκόλεψαν. Πιστεύω, όμως, πως όλος ο κόσμος το ευχαριστήθηκε, ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, πάνω-κάτω με πολλές φάσεις. Η ομάδα μας έπαιξε καλά και κατορθώσαμε να προκριθούμε. Περιμένουμε τον αντίπαλό μας από το ζευγάρι Πόρτο-Κράσνονταρ. Και οι δύο είναι πολύ δύσκολοι αντίπαλοι, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ όμως, το έχω πει επανειλημμένως, στα δύσκολα πάει καλά. Είμαστε ευχαριστημένοι με την ομάδα μέχρι σήμερα και πιστεύουμε θα πάμε ακόμα καλύτερα στο μέλλον.

Επειδή είμαι ιδιαίτερα φορτισμένος, γιατί έχασα έναν πολύ καλό μου φίλο, θέλω να αφιερώσω αυτή την πρόκριση και τη νίκη μας, σε ένα φίλο μου που χάθηκε πρόωρα, τον Γιώργο Μαυροσκότη. Αν και Παναθηναϊκός, του άρεσε να κερδίζουμε ιδιαίτερα στα ευρωπαϊκά ματς, λόγω του ότι είμαι εγώ στην ομάδα.

Σας εύχομαι καλές γιορτές, καλό Δεκαπενταύγουστο Θέλω να ευχηθώ σε όλους σας καλές γιορτές ενόψει της 15ης Αυγούστου", ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο ισχυρός άνδρας της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ