ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η ευχή του Μιραλάς για τη μάχη του Ολυμπιακού στη Λάρισα!

Η ευχή του Μιραλάς για τη μάχη του Ολυμπιακού στη Λάρισα!
Μιραλάς

Ο Κέβιν Μιραλάς έγραψε κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε ο Γκιγιόμ Ζιλέ και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον ίδιο και στον Ολυμπιακό ενόψει του αγώνα με την ΑΕΛ.

Ο Κέβιν Μιραλάς σκέφτεται ήδη ως παίκτης του Ολυμπιακού. Μπορεί να μην δει την αποψινή αναμέτρηση με την ΑΕΛ εκτός έδρας, διότι εκείνη την ώρα θα ταξιδεύει για την Αθήνα ( στις 22:00 η άφιξή του), εντούτοις το μυαλό του θα είναι σε μεγάλο βαθμό στη μάχη των Πειραιωτών απέναντι στην ομάδα του Ηλία Φυντάνη, η οποία διάγει περίοδο εξαιρετικής φόρμας.

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός, ο οποίος επιστρέφει στο λιμάνι ύστερα από μια εξαετία στην Αγγλία και την Έβερτον, έγραψε κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε ο Γκιγιόμ Ζιλέ στο Instagram και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον ίδιο και στον Ολυμπιακό ενόψει του αγώνα με τους "βυσσινί" για την 16η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

"Καλή επιτυχία απόψε αδελφέ", έγραψε ο Μιραλάς στον συμπατριώτη του, ο οποίος είναι στις πιθανές επιλογές των Βούζα και Κόντη για την 11άδα του ματς με την ΑΕΛ, στην προσπάθεια του Ολυμπιακού να μείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η ευχή του Μιραλάς για τη μάχη του Ολυμπιακού στη Λάρισα!
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ